Testing_for_Banger_Sisters_Kneipp_Crémebad_en_douche_amandelmelk_en_amandelolie

Helemaal happy zijn we bij Banger Sisters, want Kneipp heeft alweer een nieuwe variant op de markt gebracht. Dit keer worden we verwend met een crème douche en crème bad met amandelmelk en amandelolie. Dat belooft wat voor ons velletje!

Dat de producten van Kneipp mild zijn voor je huid weten we natuurlijk allang, maar een beetje extra verzorging na zo’n koude winter is natuurlijk nooit weg. Met de nieuwe crème douche en crème bad met amandelmelk en amandelolie zet Kneipp in op nog meer zachtheid voor je huid. De heerlijke geur zorgt voor een totale ontspanning. De combinatie van een verzachtende amandelmelk en kwalitatieve amandelolie zorgt voor een romige, crème douche, die zalig is voor je huid. Ook het crème bad verwent je huid zachtjes, met lekker veel schuim. De amandelolie heeft een uitzonderlijk gehalte aan oliezuur. Deze vettende olie wordt meteen door de huid opgenomen en maakt de huid zijdezacht en soepel. Amandelolie is bovendien zo mild dat het zelfs geschikt is voor een zeer droge, gevoelige en tere huid.

En dat klopt! Uw eigen recensent van Banger Sisters kampt namelijk zo af en toe met een droog huidje en is vaste gebruikster van de Kneipp variant met amandelbloesem. U zult dus begrijpen dat deze nieuwe Kneipp variant met amandelmelk en amandelolie met open armen werd ontvangen. En we zijn om, door de amandelolie voelt je huid na afloop inderdaad heerlijk zacht, maar ook de volgende dag blijken droge plekjes verdwenen. Je zult begrijpen dat de Kneipp crème douche en -bad met amandelmelk en amandelolie niet meer weg te denken is in de badkamer van jouw recensent.

De nieuwe Kneipp crème douche (€ 5,49) en crème bad (€ 9,49) met amandelmelk en amandelolie is sinds eind april verkrijgbaar.

[bol_product_links block_id=”bol_569011b036de4_selected-products” products=”9200000011801496,9200000036059649″ name=”Kneipp créme bad en crème douche amandelmelk” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.