Testing for Banger Sisters Kneipp sugar body scrubs

Bij Kneipp hebben ze weer wat nieuws; Sugar Body Scrubs, een heerlijke bodyscrub op basis van suiker en olie. Zoals je weet is Banger Sisters groot fan van Kneipp, dus toen we hoorde dat we beide varianten mochten testen waren we helemaal happy.

Dat werden we nog meer toen we het pakketje met daarin de Sugar Body Scrub amandelolie en de Sugar Body Scrub vijgenmelk/arganolie hadden ontvangen. Beide zijn verpakt in een lekkere grote pot met draaideksel. Bij het openen steeg direct een warme, bloemige geur uit de pot. De scrub voelt lekker vettig aan door de olie en bevat suikerkorrels. Zo even op je vinger genomen geeft de scrub al een zacht gevoel, tijd om eens uitgebreid te testen.

Testing for Banger Sisters Kneipp sugar body scrubs 2
De Kneipp Sugar Body Scrub blijkt in het gebruik super handig; gewoon een beetje uit de pot scheppen en zachtjes in masseren. Het verwijdert je dode huidcellen en geeft je huis daarvoor in de plaats een flinke oppepper. Na gebruik blijft er een zacht, wat vettig laagje achter, wat je huid voelbaar lekker en goed verzorgd. Waar wij vooral zo enthousiast over zijn is dat deze Sugar Body Scrub van Kneipp onderdeel is van een complete verzorgingslijn, elk met zijn eigen goede eigenschappen en lekkere geurtjes. Ook dat laatste vind Banger Sisters een pluspunt; na gebruik ruikt je badkamer heerlijk en jijzelf ook.

De nieuwe Kneipp Sugar Body Scrubs zijn er (tot nu toe) in de varianten amandel melk en vijgenmelk/arganolie. Voor een pot van 300 ml betaal je € 8,99
Kijk voor meer informatie op www.kneipp.nl
Vind Kneipp leuk op Facebook of twitter mee via https://twitter.com/Kneipp_nieuws

[bol_product_links block_id=”bol_56900e161636d_selected-products” products=”9200000031544059,9200000031544061″ name=”neipp Sugar body Scrubs amandelolie en vijgenmelk/arganolie” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.