Testing_for_Banger_Sisters_-_KOH_Galaxy

Banger Sisters droomde ervan te reizen door de melkweg en KOH hielp een handje. Zij stuurde ons hun nieuwe Limited Edition: KOH Galaxy. Een collectie vol kleuren die schitteren als sterren.
Op naar onze modieuze reis door de ruimte!

Een eerste opslag is genoeg, de naam Galaxy is zeer toepasselijk, want alle kleuren schitteren en stralen. KOH Galaxy telt zes mooie, sprankelende kleuren die we één voor één testen.
We beginnen bij de paars-rode Milky-Way, een prachtige kleur die je nagels een opvallende look geven. Helemaal hip is de kleur Magnetic, een paars-roze glimmende lak waarmee je de absolute blits maakt. Falling star heeft een dieppaarse tint met een vrolijk, glimmend effect. Het toepasselijke Stardust doet je met zijn bordeauxrode kleur denken aan stoffige oppervlaktes met zijn aardetint. Universe spreekt voor zichzelf met een krachtige, rode tint. De Limited Edition wordt afgesloten met de bijzonder mooie Atmosphere, een prachtige groene lak met een bruine gloed, die je nagels omtovert tot de meest bijzondere blikvangers.

De lakken van KOH zijn door de fijne kwast zeer eenvoudig op te brengen . De lak smeert goed uit en droogt binnen enkele minuten prachtig op. Verder is de lak merkbaar van goede kwaliteit gezien het dagenlang plezier van mooie nagels zonder bijwerken.

De Limited Edition KOH GALAXY! is verkrijgbaar vanaf 1 september 2013 bij de luxe parfumerieën en drogisterijen, de KOH Flagship Stores in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag en Eindhoven, de KOH self-service stores in de Bijenkorf Amstelveen, Arnhem en Utrecht en via kohcosmetics.com. De adviesprijs is €14,99. KOH GALAXY! is een Limited Edition van KOH COLOURS!, die 120 basiskleuren omvat. Elke twee maanden speelt KOH met een Limited Edition in op actuele trends.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.