Testing_for_Banger_Sisters_-_Heerlijk_nazomeren_me_Kneipp

Ook zo’n lekker getint huidje overgehouden aan deze geweldige zomer? Kneipp zorgt ervoor dat je hier nog langer plezier van hebt met de bodylotion passievrucht grapefruit en huidolie met patchouli. Testing for Banger Sisters mocht beide uit proberen en we werden er helemaal blij van!

Wat hadden we een geweldige zomer dit jaar! Lekker buiten in het zonnetje liggen en een lekker zomers kleurtje opdoen. Jammer is altijd dat in de loop van de weken je mooie tintje weer vervaagt. Maar daar heeft Kneipp nu een hele mooie oplossing voor. Wij mochten deze twee toppers van Kneipp testen en kunnen niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn.

Allereerst de boylotion. De Kneipp bodylotion met passievrucht en grapefruit zorgt voor een vrolijk gevoel, maar met ingrediënten als passievrucht en grapefruit zorgt het ook voor een goed gevoede, zijdezachte huid. De frisse, fruitige geur van passievrucht zorgt ervoor dat je zintuigen ontspannen na een zomerse dag, maar daarnaast een verkwikkende werking heeft. Verder is de passievrucht een rijke bron van linolzuur en omega-6, wat zorgt dat de huid goed wordt gevoed met een zijdezacht resultaat. De grapefruit zorgt voor een stimulerende geur. Daarnaast reinigt en voedt het de huid voor een optimale hydratatie.

Dan is de huidolie met patchouli aan de beurt. Een heerlijk zoete, kruidige geur komt je tegemoet wanneer je het flesje open maakt. De olie is heerlijk om in te masseren. De huidolie wrijft goed uit en is enigszins vettig, maar wordt vrij snel door de huid opgenomen. Het ingrediënt patchouli is een kruid met een stevige, harige stengel, donzige bladeren en geurende witte bloemen die vooral groeit in China en Japan. Dit betoverend mooie kruid zorgt voor mentale rust en totale ontspanning. Daarnaast zorgen de etherische oliën voor een milde verzorging van de huid met een zijdezacht resultaat.

Voor zowel de Kneipp bodylotion passievrucht grapefruit als de Kneipp huidolie Patchouli geldt dat ze heerlijk geuren, wat wij bij Banger Sisters toch ook wel heel belangrijk vinden. Een product kan een nog zo goed resultaat opleveren, als het niet lekker ruikt wordt het niets. Nu hoef je daar bij de producten van Kneipp niet bang voor te zijn. De bodylotion bijvoorbeeld: van deze frisse, fruitige geur word je inderdaad spontaan vrolijk. En niet te vergeten, van ons vakantietintje hebben we inderdaad nog steeds plezier.

Voor de Kneipp bodylotion passievrucht grapefruit, 200 ml, betaal je € 9,99
De Kneipp huidolie Patchouli, 100 ml, kost € 7,99

[bol_product_links block_id=”bol_569010c21422d_selected-products” products=”9200000015051409,9200000036059563″ name=” Kneipp bodylotion” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.