k hoor jullie al denken: dubbel feest? waarom dubbel feest?
Tja, ten eerste, Banger Sisters bestaat nu drie jaar! Van harte gefeliciteerd! Dat betekent een groot feest. Drie jaar en ik moet eerlijk bekennen, ik had nog nooit van Banger Sisters (wel van de film) gehoord tot ik een aantal maanden geleden op Twitter er iets over las. En ik kan soms heel nieuwsgierig zijn. Dus ben ik gaan snuffelen op de website, erg leuk. Later zei iemand op Twitter dat ik mee moest doen aan hun gastcolumn, want volgens haar schrijf ik leuk en mijn stijl zou wel passen binnen het team. Zodoende ben ik dus bij Banger Sisters terecht gekomen. En nu bestaan zij drie jaar! Op naar de vijf jaar!

Ten tweede, ik ontving een mail van hen met de vraag of ik een vaste columniste wil worden! Wow! Wow! Echt?! Gosh!
Later in bed dacht ik: O jee! Met lichte paniek bedacht ik dat ik dan toch met enige regelmaat iets moet bedenken om over te schrijven. Wat heb ik nu me weer op de hals gehaald? En ik heb een saai leven, dus waar kan ik dan over schrijven? Maar goed, het is een eer dat mijn twee gastcolumns in de smaak zijn gevallen. En ik zal ook proberen gewoon in die trant door te gaan. Onderwerpen zullen vanzelf wel aan komen waaien, althans dat hoop ik.

Ik denk dat jullie nu wel begrijpen waarom het dubbel feest is.
Het klinkt misschien heel raar, maar als ik aan Banger Sisters denk, dan zie ik een klein meisje voor me met gouden krullende haren en een roze jurkje. Maar met ondeugende ogen en dat zij van blijdschap op en neer springt omdat zij jarig is. Ik weet het, raar! Mijn hersenen fantaseren er soms gewoon op los.
Ik ben wat volwassener, ik draag geen roze jurkjes en heb erg kort haar en zal niet op een neer springen, behalve in mijn gedachten dan.
Waar ik ook trots op ben: ik heb het niet eens meteen bekend gemaakt op Facebook! Hoewel die neiging erg groot was, maar de jarige Banger Sisters wilden pas op 30 augustus bekend maken dat ik een deel ga uitmaken van het team. Alleen enkele mensen weten het en die zijn op één hand te tellen.
Kortom, een dubbel feest!

Banger Sisters, van harte met je verjaardag en dat er nog vele jaren mogen komen!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.