Banger_Sisters_3_jaar_-_winactie_Maatkussens

Banger Sisters bestaat vandaag 3 jaar en dat gaan we vieren! Deze dag staat in het teken van winnen, want wie jarig is trakteert. We beginnen met Maatkussens.nl die een waardebon ter waarde van maar liefst € 100, – ter beschikking stelt. Doe mee en win die prijs!
Heeft je man deze zomer zelf een loungebank gemaakt, maar heb je nog steeds niet de juiste kussens gevonden? Maatkussens.nl heeft hiervoor de perfecte oplossing. Op de website kun je zelf je kussens op maat samenstellen. Je bepaalt zelf de maat, kleur en stof van je kussens.
Op de website kun je diverse modellen en types op maat laten maken zoals bootkussens en tuinkussens. Perfect dus voor in je eigen tuin of boot.

Maatkussens.nl feliciteert Banger Sisters met haar derde verjaardag en schenkt een waardebon van maar liefst € 100,-. Hiermee kan de winnaar een kussen naar eigen keuze laten maken.
Om kans te maken op deze geweldig leuke zomerse prijs van Maatkussens.nl willen we graag het antwoord op de volgende vraag:
In welke woonplaats in de showroom van Maatkussens.nl gevestigd?
Mail je antwoord voor 7 september 2013 naar winnen@erya.nl. Vergeet niet om, naast het antwoord, je naam en adresgegevens te vermelden.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.