Testing for Banger Sisters- Max Factor

Wat make-up betreft kiest Banger Sisters graag voor goede kwaliteit. Toen ze ons vroegen of we de nieuwste make-up van Max Factor wilden testen hoefden we dan ook geen twee keer na te denken. Als we enkele dagen later via de post een goedgevuld cadeaudoosje ontvangen zijn we meer dan verrast.

De nieuwste producten van Max Factor zitten verpakt in een schattig cadeaudoosje. Wanneer we deze openen treffen we daar de volgende producten aan: een Masterpiece High Precision Eyeliner, vier verschillende Smokey Eye Drama Kit’s, een Velvet Volume False Lash Effect Mascara en als laatste de Miracle Match Foundation in drie verschillende tinten. Wij kunnen aan het werk, zóveel is ons duidelijk.

Max Factor Miracle Match Foundation
We beginnen met de Max Factor Miracle Match Foundation. Uit de drie toegestuurde producten kiezen we die uit die het beste matcht met onze huidskleur. Een fijne foundation die gemakkelijk uitsmeert en geen vlekken, maar wel een egale teint geeft.

Max Factor Smokey Eye Drama Kit grouppackshot zonder schaduw
Verder met de Max Factor Smokey Eye Drama Kit’s aan de beurt. Zoals gezegd hebben we vier verschillende kit’s ontvangen. Elke kit bevat een eigen kleurstelling in aardetinten, grijstinten, bruintinten en paarstinten. Daarnaast bevat elke kit twee matte kleuren en twee glinsterende kleuren. Bijzonder mooie combi’s om je eigen smokey eyes mee te maken.

Max Factor Masterpiece High Precision Eyeliner
Dan is de Max Factor Masterpiece High Precision Eyeliner aan de beurt. Een eyeliner met een heerlijke, platte punt waarmee je eenvoudig een strak randje langs je ooglid trekt. Supermakkelijk in het gebruik.

Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara met borsteltje
Als laatste de Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara. Een heerlijke, romige mascara met hándig borsteltje. De mascara geeft je ogen een sexy oogopslag door het false effect wat je wimpers duidelijk langer en dicker maakt. Een hele mooie afsluiter voor je mooie smokey eyes.

Ook de mooie, nieuwe make-up van Max Factor proberen?
Voor bovenstaande producten betaal je de volgende prijzen:
Max Factor Miracle Match Foundation € 16,99*
Max Factor Smokey Eye Drama Kit € 14,99*
Max Factor Masterpiece High Precision Eyeliner € 12,99*
Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara € 17,99*

Deze producten zijn vanaf augustus 2015 verkrijgbaar.
* Dit is een adviesprijs. De uiteindelijke verkoopprijs wordt uitsluitend door de winkelier bepaald

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.