Zomerliefde – Jette Schröder

Lot gaat een fantastische zomervakantie tegemoet! Ze heeft een hele leuke bijbaan op het werk van haar vader en gaat elke dag naar het populaire Bosbad. Haar vakantieplannen worden ruw verstoord als ze opeens haar beste vriendin dreigt te verliezen en als Lots vader in de problemen raakt. In de tussentijd zit Timo, de irritante vriend van haar broer, haar steeds meer in de weg. Hij zou toch kaartjes regelen voor Lot en haar date voor het zomergala? Waarom doet hij dat dan niet?

In iedere LoveStory lees je een romantisch verhaal dat ook jóú zou kunnen overkomen. De meisjes in LoveStory ontmoeten hun grote liefde op school, op vakantie, in het zwembad… Zwijmelen maar!

Meer liefdestestjes, liefdesdossiers en liefdesadvies van Jette op www.jouwlovestory.nl

Lot is de hoofdpersoon in Zomerliefde. Tijdens de zomervakantie heeft ze een bijbaantje op het werk van haar vader. In haar vrije tijd trekt ze vooral op haar beste vriendin Marleen. Maar dan komt Jessica in hun dorp wonen en lijkt Marleen in te pikken als vriendin. Tot overmaat van ramp gaat Jessica ook achter David aan, de jongen waar Lot al ruime tijd een oogje op heeft. Timo, de vriend van haar broer Bas lijkt ook steeds dwars te liggen. Ook haar vader krijgt problemen op zijn werk. Al met al is dit nu niet echt de zomer waar lot zo van droomde.

Zomerliefde is een heerlijk boek om lekker bij weg te dromen op het strand of een zomerse avond. Door de fijne schrijfstijl wordt je door het verhaal gepakt en wil je blijven lezen tot je weet hoe het afloopt. Soms spannend, dan weer romantisch en ook geregeld een lach door alle blunders.

Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048824243
176 pagina’s
Prijs: € 12,50

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.