Testing for Banger Sisters - Olaz Regenerist Nacht Routine

Ook wij moeten het toegeven, ook Banger Sisters wordt een dagje ouder. Een slappere huid, hier en daar een rimpeltje. Gelukkig helpt Olaz ons, met hun vernieuwde Regenerist lijn. Een heerlijke, verzorgende lijn die zorgt dat je huidje weer de nodige energie krijgt. Banger Sisters mocht zowel de crème als een serum uit de Regenerist Nacht Routine testen.

In een mooie cadeaudoos ontvingen we de Regenerist Nacht Routine crème en serum. Eerst een stukje over deze nieuwe lijn van Olaz: •
De bekroonde rode pot van ’s werelds nummer 1** – favoriet van Olaz ambassadrice Katie Holmes – is vanaf nu ook beschikbaar voor de nacht. Terwijl jij droomt, zorgt Olaz’ twee-staps nachtroutine er in alle stilte en rust voor dat jouw huid in een optimale conditie komt én blijft. Olaz Regenerist 3-zone anti-verouderings nachtcrème vernieuwt de huid cel voor cel. Dit zorgt voor een uitstekende versteviging en een opvallend verjongde huid binnen 5 dagen. Zonder dat je er drastische maatregelen voor hoeft te nemen! De eerste stap – Olaz Regenerist nacht vernieuwend elixer serum – bevat glycolic zuur om de natuurlijke celvernieuwing te helpen versnellen terwijl je slaapt. Dit zorgt voor een zichtbaar gladdere, stevigere huid in de ochtend.

Door terwijl je slaapt zowel te hydrateren als de uitstraling van je huid te revitaliseren, speelt deze speciaal ontwikkelde twee-staps nachtroutine perfect in op de interne klok van je huid. Dit helpt om optimale anti-verouderings effecten te creëren. Dit geeft niet alleen een onmiddellijke verbetering in de zichtbaarheid van kleine lijntjes en poriën, maar ook een frissere, heldere uitstraling van de huid.

Testing for Banger Sisters - Olaz Regenerist Nacht Routine -
Klinkt goed nietwaar? Dat wilden wij bij Banger Sisters wel eens in het echt ervaren. Voordat we aan onze schoonheidsslaap beginnen smeren we de eerste avond de rijk voedende nachtcrème van Olaz Regenerist Nacht Routine op. Na enkele dagen van smeren merken we op een ochtend dat onze gezichtshuid duidelijk steviger en voelbaar zachter aanvoelt. Na ook enkele malen afgewisseld te hebben met het Regenerist Nacht Routine Serum merken we dat fijne lijntjes zichtbaar minder worden en de huid fris en helder oogt.

Banger Sisters is dan ook zeer tevreden over deze nieuwe producten van Olaz Regenerist Nacht Routine.
Ook mooi worden terwijl je slaapt? Je koop de Olaz Regenerist 3-zone anti-verouderings nachtcrème voor de prijs van € 32,99, de Olaz Regenerist nacht vernieuwend elixer serum kost € 32,99

 

 

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.