Vakantiepakket Geronimo Stilton- Een muis op de maan & Geronimo’s kleur- en spelletjesboek

Een superleuk vakantiepakket van Geronimo Stilton met daarin het leesboek Een muis op de maan en Geronimo’s kleur- en spelletjesboek.

Vakantiepakket Geronimo Stilton- Een muis op de maan & Geronimo’s kleur- en spelletjesboek -2
Een muis op de maan

Het is 16 juli 1969. De Apollo 11 maakt zich op voor een ruimtereis naar de maan. De hele wereld kijkt met ingehouden adem naar de live-uitzending… behalve de Piratenkatten.
Zij zijn terug in de tijd gereisd met een wel heel gemeen plan. Met dit plan kunnen ze de loop van de geschiedenis veranderen! Er zit voor Geronimo en Klem niets anders op: ze zullen Katteklauw en zijn trawanten voor moeten zijn en… als eerste op de maan zien aan te komen! Fasten your seatbelts: dit wordt een mega-muizenissigge missie!

In dit nieuwe avontuur van onze vriend Geronimo Stilton gaat hij met zijn neef Klem wel op een heel bijzonder avontuur. Ze gaan met een raket naar de maan. Hoe zal deze muizenissige maan actie gaan eindigen? Lukt het Geronimo en neef Klem om eerder dan Katteklauw op de maan te zijn? Je leest het in het nieuwste avontuur van Geronimo Stilton.
Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 978-90-859-2301-5
Prijs: € 8,95

Vakantiepakket Geronimo Stilton- Een muis op de maan & Geronimo’s kleur- en spelletjesboek - 3
Geronimo’s kleur- en spelletjesboek

Beste knaagdiervrienden,
Dit muizenissig mooie kleur- en spelletjesboek staat boordevol spelletjes en kleurplaten van alle avonturen die ik, Geronimo Stilton, met mijn familie beleefd heb. Leef je uit: kleur de platen in met kleurpotloden, krijtjes en viltstiften of gebruik gekleurd papier om er een supergaaf knutselwerk van te maken. Je mag doen wat je zelf het mooiste vindt. Heb je even geen zin om te kleuren, dan kun je een spelletje doen. Ik wens je gi-ga-veel plezier!

Geronimo’s kleur- en spelletjesboek staat garant voor uren vol vermaak. Het staat vol met kleurplaten, spelletje, raadsels en andere leuke dingen waar je uren zoet mee bent. Een leuk pakket om de lange autoreis een stuk leuker en aangenamer te maken.

Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 978-90-8592-190-5

Vakantiepakket Geronimo Stilton: Een muis op de maan & Geronimo’s kleur- en spelletjesboek
Het vakantiepakket bevat Geronimo Stilton’s nieuwste avontuur Een muis op de maan en een exemplaar van Geronimo’s kleur- en spelletjesboek.

Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085923008
Prijs: € 8,95

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.