Testing for Banger Sisters Olaz Regenerist -1

Oké, we geven het niet graag toe, maar ook wij worden een dagje ouder. Vrolijke lachrimpeltjes worden net iets té zichtbaar. Tijd om eens te gaan kijken wat we hieraan kunnen doen. Gelukkig schoot Olaz ons te hulp met hun Olaz Regenerist producten. Banger Sisters ging de strijd aan met verval en mocht deze fijne producten van Olaz testen.

Eeuwige schoonheid kennen we helaas alleen van sprookjes. Gelukkig helpt Olaz om de sporen die het ouder worden met zich meebrengt enigszins te vervagen. Althans, dat mogen we geloven als we hun reclame zien. Banger Sisters mocht het aan den lijve ondervinden want bij de redactie kwam een prachtige cadeaudoos vol producten binnen; 3-zone super verstevigd serum, 3-zone super verstevigende crème, super vernieuwde elixer en liftend oogcontour serum. Tijd om deze Olaz Regenerist producten uitvoerig te testen. We zetten ze allemaal netjes voor je op een rijtje:

Testing for Banger Sisters Olaz Regenerist -2
Olaz Regenerist 3-zone super verstevigd serum
Het serum voelt en beetje vettig aan, maar trekt meteen in wanneer je deze op je gezicht smeert. Je huid voelt zacht en elastischer en is duidelijk gevoed. Bovendien zijn de lijntjes naast neus en lippen duidelijk zachter.

Testing for Banger Sisters Olaz Regenerist -3
Olaz Regenerist 3-zone super verstevigende crème

Een heerlijke, romige niet vette crème voor dagelijks gebruik overdag. Na enkele dagen van gebruik is de huid duidelijk steviger en voelt zacht aan. Grappig detail; ook onze handen werden door het opsmeren verwend met deze crème, onbedoeld, maar toch mooi meegenomen.

Testing for Banger Sisters Olaz Regenerist -4
Olaz Regenerist super vernieuwde elixer

Dit super vernieuwde elixer is speciaal bedoeld voor de nacht. Een beetje vettig en daardoor extra voedend. En handig, want tijdens de nacht rust je lekker uit terwijl het herstel van je huid gewoon doorgaat.

Testing for Banger Sisters Olaz Regenerist -5
Olaz Regenerist liftend oogcontour serum

Een heerlijk vettige serum tegen donkere kringen, wallen en rimpelige lijntjes rond je ogen. 10 minuten na het gebruik van dit serum merk je dat de doorbloeding beter wordt door deze enorme hydratatieboost. De huid wordt stralender en doordat kleine rimpeltjes worden opgevuld heb je direct een frisse blik.

Alles bij elkaar genomen zijn we meer dan tevreden bij Banger Sisters. Om nu te roepen dat we 10 jaar jonger lijken gaat wellicht wat ver, maar toch moeten we toegeven dat de Olaz Regenerist producten wel degelijk zorgen voor een flinke boost. Je huid voelt duidelijk zachter en elastischer. De ‘grappige’ lijntjes en rimpeltjes rond neus, mond en ogen zijn een stuk minder en ook het voorhoofd oogt gladder. Verder een frisse uitstraling met gezonde blos, duidelijk een goed gehydrateerde en verzorgde huid.

De nieuwe producten van Olaz Regenerist zijn verkrijgbaar bij drogisterij en parfumerie.
Bovengenoemde producten hebben een adviesprijs van € 32,99 per stuk, de uiteindelijke verkoopprijs wordt bepaald door de winkelier.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.