Testing_for_Banger_Sisters_System_Professional_Liquid_Hair

Droog en beschadigd haar en al op weg naar de salon om die strobos eraf te laten knippen? Stop, ho, niet doen, wacht met die schaar! De salonproducten van System Professional helpen je namelijk om je haren weer mooi, zacht, glanzend én gezond te krijgen.

Je haren zijn droog en beschadigd en je ziet geen andere oplossing dan het maar af te laten knippen. Kun je doen natuurlijk, maar als je je haren wil behouden heeft System Professional de ideale oplossing: Liquid hair Molecul Hair Refilling Treatment. Deze verzorgende substantie bouwt de structuur van het haar opnieuw op en vult de aminozuren in het haar aan zodat de leegte en beschadigingen die zijn ontstaan in het haar worden opgevuld.

Dat wilde we wel eens zien bij Banger Sisters en we mochten dan ook de System Professional Liquid Hair testen. De Liquid Hair zit in een glazen flesje met grote pipet. Na het wassen brengen we op het handdoekdroge haar vier á vijf kneepjes met behulp van de pipet aan op het haar en verdelen het van de wortel tot de haarpunt. Even doorkammen en vijf minuutjes droogblazen met föhn. Daarna het overtollige liquid verwijderen door het haar nog 20 seconden te spoelen. Dan het haar in model brengen en het resultaat is fantastisch mooi glanzend haar wat voelbaar zachter en steviger is. Wanneer je de schaar als enige uitweg ziet is Liquid Hair de oplossing.

De producten van System Professionals zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de System Professionals salons. Voor System Professional Liquid Hair betaal je € 37,30
Prijzen zijn adviesprijzen; de uiteindelijke verkoopprijs wordt bepaald door de saloneigenaar.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.