Nu_ook_Kneipp_body_lotion_patchouli_voor_een_intens_zachte_huid_en_een_heerlijk_rustmoment

Wie dol is op de zoete en licht kruidige geur van patchouli kan z’n hart ophalen. Want vanaf nu is er Kneipp body lotion patchouli.

Deze body lotion heeft alles in huis voor een mooie zachte huid en een heerlijk rustmoment;
* De intensief verzorgende natuurlijke plantenoliën voeden en hydrateren de huid intensief.
* De patchouligeur brengt de geest weer in balans.
Kortom, een heerlijk verzorgingsproduct dat zeer geschikt is voor de verzorging van de droge of gevoelige huid, met een geur om bij weg te dromen.
€ 9,14

Zacht voor de huid
Met Kneipp body lotion patchouli blijft het natuurlijk evenwicht van de huid in balans.
De lotion is zonder minerale of siliconenoliën en zonder conserveringsmiddelen zoals parabenen en methylisothiazolinone. Hierdoor kan de huid goed ademen, is er minder kans op allergieën en wordt de natuurlijke beschermfunctie van de huid niet verstoord.

Natuurlijke oliën
De natuurlijke oliën in de body lotion zijn rijk aan essentiële vetzuren en vitaminen. Ze worden door de huid opgenomen om de gezondheid van de huid van binnenuit te ondersteunen.

Body lotion of huidolie?
Kneipp heeft ook een huidolie patchouli. De vraag is dan “Welk product kan ik het beste gebruiken?” Kneipp adviseert in dat geval body lotion patchouli voor een vochtarme huid en Kneipp huidolie patchouli voor een vetarme huid. Het speelt natuurlijk ook mee wat iemand zelf fijn vindt om zich mee te verzorgen. Beide producten hebben een voedende en beschermende werking en kunnen ook uitstekend naast elkaar gebruikt worden. Bijvoorbeeld ’s ochtends een body lotion en ’s avonds een huidolie.

Patchouli enorm populair
De geur patchouli lijkt wel aan een soort revival bezig te zijn. Het ingrediënt wordt weliswaar al vele jaren gebruikt in de parfumindustrie, maar het duikt nu ook op in veel andere verzorgings-producten. De belangstelling voor het Kneipp patchouli assortiment is dan ook groot. Om die reden introduceert Kneipp patchouli body lotion, zodat men zich kan baden, douchen en verzorgen met deze heerlijke producten.

Gebruiksadvies
Smeer de huid na het douchen of baden in met deze body lotion. Gebruik voor een optimaal ontspanmoment tijdens het baden en douchen Kneipp patchouli badolie of douchegel.

Verkrijgbaarheid, adviesprijs Kneipp body lotion patchouli is vanaf februari 2014 verkrijgbaar bij diverse drogisten en webshops. De adviesprijs is € 9,14 (200 ml).

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.