Testing for Banger Sisters - Texture Maker van Sebastian Professional

Je komt vol goed zin van de kapper, je kapsel zit echt geweldig deze keer. Maar de volgende dag is daar weinig meer van over. Hoe je ook smeert en spuit, het valt niet mee om datzelfde effect als de kapper te krijgen. Wel, daar heeft Banger Sisters nu een oplossing voor gevonden, dankzij Sebastian Professional.


Iedereen kent dat wel, de dag na je kapperbezoek krijg je je haar met geen mogelijkheid meer in het mooie model van gisteren. Natuurlijk heeft de kapper hier zo zijn eigen geheimpjes voor en styling is er daar eentje van. Sebastian Professional geeft nu een van die geheimpjes prijs met de Texture Maker, een super fijne textuurspray zonder gas.
Wil je een perfect kapsel vinden dat bij je past en makkelijk te onderhouden is? Ga dan naar een van de Sebastiaan Professional Salons en laat je een passende coupe aanmeten. Neem na afloop de Texture Maker mee naar huis en de volgende dag zit jouw kapsel weer alsof je net uit de salon komt.

De ervaring van Banger Sisters is dat deze Texture Maker niet mag missen bij je perfecte hair do.
De Texture Maker is een textuurspray zonder gas die ervoor zorgt dat je in een handomdraai je kapsel net zo mooi kunt opmaken als in de salon. Door de water tech in de Texture Maker,die is opgebouwd uit stylingpolymeren en zeemineralen en zich hechten aan het, ontstaan de grip en wrijving die nodig zijn om textuur te verkrijgen. Op die manier kun je je kapsel perfect in model brengen, en houden.
De Sebastian Professional Texture Maker, sprayflacon á 150 ml, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 27,05 en is alleen verkrijgbaar in Sebastian Professional salons.
Kijk voor meer informatie op www.sebastianprofessional.nl

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.