Testing for Banger Sisters - Shine Shaker van Sebastian Professional

Mooie, glanzende haren, alsof je recht vanuit de salon komt. Wie wil dit nu niet? Sebastian Professional zorgt er nu voor dat je thuis deze ultieme glans ook aan je haar kunt geven met de Shine Shaker. Daar wilde banger Sisters uiteraard meer van weten.

De Shine Shaker is dé finishing touch voor je mooie kapsel. De speciale gepatenteerde Sebastian formule die in de Shine Shaker zit versterkt en hydrateert het haar van binnenuit. Daarnaast zorgt de air tech, een combinatie van drie glanspolymeren, voor een lichtgewicht, gelijkmatig en uniform laagje rondom de haarschacht. Het resultaat is een glad, gelijkmatig haaroppervlak dat maximale lichtreflectie mogelijk maakt wanneer het wordt aangebracht als finishing glansspray.

Banger Sisters wilde graag uitvinden of het ook mogelijk is met deze salonproducten van Sebastian Professional thuis een salon kapsel te creëren. Vol goed moed gingen we aan de slag. Na een intensieve kapbeurt gebruikten we als finishing touch de Shine Shaker en waren verbazend over het effect. Deze Shine Shaker maakt je kapsel helmaal af en geeft net dat beetje extra shine aan je hair do. Wat Banger Sisters betreft is deze Shine Shaker onmisbaar met de komende feestdagen in het vooruitzicht. Laat je haar prachtig verzorgen in een van de salons van Sebastian Professional en vergeet niet je eigen Shine Shaker mee te nemen. Wanneer het feestgedruis losbarst heb jij in een handomdraai een glanzende, feestelijke coupe dankzij de Shine Shaker van Sebastian Professional.

De Sebastian Professional Shine Shaker, bus á 75ml, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 29,10 en is alleen verkrijgbaar in Sebastian Professional salons.
Kijk voor meer informatie op www.sebastianprofessional.nl

 

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.