Testing for Banger Sisters - Kneipp Douche foam

Zin in een geluksmomentje onder de douche? Probeer dan de nieuwe Kneipp Douche foam. Banger Sisters mocht deze fijne foam testen en was zeer enthousiast.

Volgens Kneipp wordt douchen nog leuker met de nieuwe Douche foam, verkrijgbaar in de varianten mint eucalyptus en lavendel. Dat willen we bij Banger Sisters natuurlijk graag zelf aan den lijve ondervinden. Beide varianten mogen we proberen en nieuwsgierig beginnen we dan ook bij de Kneipp Douche foam mint eucalyptus. Uit de bus zonder drijfgas komt in een gelachtige spulletje en even zijn we teleurgesteld. Waar zijn nou die grote wolken foam? Maar vrijwel direct wanneer je de gel aanraakt veranderd deze in een schuimige, romige foam. Tegelijkertijd komt er een frisse, verkwikkende geur van mint en eucalyptus vrij.

De Kneipp Douche foam lavendel geeft juist een ontspannend gevoel. De Kneipp Douche foam is makkelijk te doseren. Omdat we toch wel nieuwsgierig zijn naar de gel die opeens een foam wordt gaan we op onderzoek uit. Het blijkt dat het foamschuim tot stand komt door een speciale technologie met perslucht. We geloven het meteen, voor ons telt eigenlijk alleen dat de Kneipp Douche foam je eigen geluksmomentje is voor onder de douche, helemaal aangepast aan je state of mind van dat moment. Wil je totale ontspanning, dan kies je voor de Kneipp Douche foam met lavendel. Ga je voor een fris begin van de dag, dan kies je voor de Kneipp Douche foam met mint en eucalyptus. De Kneipp Douche foam is bijzonder mild en dus ook geschikt voor dagelijks gebruik.
Voor een flacon van 200 ml betaal je € 6,99
Afhankelijk van de hoeveelheid gel je gebruikt kun je hier zo’n dertig tot veertig douchebeurten mee vooruit. De Kneipp Douche foam is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen.

[bol_product_links block_id=”bol_5690106a7e1ea_selected-products” products=”9200000020950286,9200000030911482″ name=”Kneipp Douche foam” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.