Testing for Banger Sisters Tjolk -1

Wie ging er vroeger niet naar school met zo’n gezellig pakje zuiveldrank met daarop een aap, beer, konijn of koe? Tjolk, menig van ons denk met sentiment terug aan die goede, oude tijd. Voor al die fans hebben we goed nieuws, want Tjolk is terug van weg geweest! Banger Sisters mocht deze nieuwe variant testen. Het leven kan soms erg mooi zijn!

Tjolk is terug, er had ons geen beter nieuws ter ore kunnen komen. Toen we deze vernieuwde zuiveldrank ook nog eens mochten testen waren we erg blij. Vol verwachting wachten we op onze vriend van Post.nl. Na enkel dagen is het zover. Ook bij Tjolk hebben ze gemerkt dat ze hier met echte fans van doen hadden; naast van elke smaak een klein drinkpakje zaten er ook twee literpakken chocolademelk en twee liter pakken bananenmelk in het pakket. Daarnaast twee geweldig leuke shirts én een gezellige tas. Bij Tjolk weten ze in ieder geval hun fans te waarderen. En dat kunnen wij bij Banger Sisters dan weer erg waarderen.

Testing for Banger Sisters Tjolk -3
Even een stukje over Tjolk, want wat zit er nu precies in? Tjolk is een zuiveldrank op basis van halfvolle Hollandse melk. Daarnaast wordt per smaak gebruik gemaakt van natuurlijke toevoegingen zoals vanille extract, fairtrade cacao en bananen- en aardbeipuree. Precies, Tjolk gebruik geen fruitsap, maar bewust fruitpuree. Lekker gezond dus. Bij de fruit- en chocovariant wordt 2% procent rietsuiker toegevoegd, bij de vanillevariant geen. De zuiveldrankjes zijn dus gezond, maar zijn ze ook nog steeds zo lekker?

Testing for Banger Sisters Tjolk -2
We beginnen met de vanillevariant. Lekkere, frisse melk met een vleugje vanille. Qua smaak weinig verandert, nog altijd even lekker. Dan is onze chocoladevariant aan de beurt. Nog steeds de lekkere, volle en ouderwetse smaak van chocolademelk zoals die is bedoeld; vol romig en je proeft de cacao. We gaan verder met de varianten met fruit, de aardbeiendrank is als eerste aan de beurt, gevolgd door de bananenvariant. Laten we beginnen met te zeggen dat beide drankjes fris niet te zoet en bovendien lekker zijn. Het frisse komt vooral door een yoghurtachtige nasmaak. Lekker, maar jammer, want het verdringt een beetje de fruitsmaak. In onze herinnering hadden deze smaakvarianten geen yoghurtsmaakje, maar een vollere fruitsmaak. Zoals gezegd jammer, maar het maakt de drankjes niet minder lekker.

Testing for Banger Sisters Tjolk -4
Overigens waren niet alleen de grote Banger Sisters enthousiast, maar waren ook onze kleinere testpersoontjes blij met Tjolk. Waar bij ons volwassenen een stukje jeugdsentiment meespeelde zagen zij gewoon vrolijke pakjes met gezellige dieren en vonden de drankjes stuk voor stuk heerlijk. Alles samengevat kunnen we niet anders zeggen dan dat we blij zijn dat Tjolk weer terug van weggeweest is.

Testing for Banger Sisters Tjolk -5
Ook (nog steeds) fan van Tjolk?
Inmiddels is Tjolk volop te koop bij Jumbo, vanaf deze maand is Tjolk ook te vinden bij Plus.
Voor meer informatie kijk op www.tjolk.nl of vind Tjolk leuk op Facebook; www.facebook.com/ditistjolk of twitter mee via www.twitter.com/tjolk en gebruik #tjolk en #lekkerengezondbezig

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.