Testing_for_Banger_Sisters_W.I.C._by_Herôme__Mystic_Japan

Kortgeleden kwam W.I.C. by Herôme met een nieuwe collectie: Mystic Japan. Testing for Banger Sisters mocht drie van de zes duizelingwekkende kleuren testen, op naar Mystic Japan!
Wat zijn ze mooi, deze nieuwe kleurtjes van W.I.C. by Herôme in de collectie Mystic Japan. Eerder kon je bij Banger Sisters de aankondiging lezen van deze nieuwe collectie van W.I.C. by Herôme en nu is het tijd om deze mooie lakjes eens van dichtbij te bekijken, Testing for Banger Sisters gaat in Japanse stijl.

De eerste lak van W.I.C. Mystic Japan die we testen is de oogverblindende mooie roze tint Shizuoka, genaamd en gebaseerd op de kleurrijke stad die Japan rijk is. De lichtgroene tint Nagoya is duidelijk geïnspireerd op de groene uitgaanswijk East End en het knallende, uitgesproken paars van Yokohama geeft de sfeer van deze miljoenenstad. Alle drie de kleuren zijn stuk voor stuk knallend en helemaal passend in het modebeeld van nu. De lakken zelf zijn zoals altijd prettig in gebruik, drogen snel en verzekeren je van mooie, gezonde opvallende nagels.

WIC Mystic Japan is vanaf mei te verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com
Je hebt al een WIC by Herôme nagellak voor € 7,50 en twee stuks voor € 12,50.
De lijn is onderdeel van de basiscollectie World Inspired Colours bestaande uit 80 kleurlakken. Elke twee maanden wordt die verrijkt met een Limited Edition. WIC by Herôme kijkt daarbij naar de kleuren die onze mooie wereld rijk is.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.