Testing_for_Banger_Sisters_The_Sticker_Family

Laatst hadden we bij Banger Sisters een hele leuke wedstrijd, die van The Sticker Family. Als dank bood The Sticker Family mij een eigen sticker family aan. Dat liet ik mij natuurlijk geen twee keer zeggen. Sinds enkele dagen prijkt mijn sticker family dan ook op de kofferbak van mijn auto, hoe leuk!
Deze keer een speciale aflevering van Testing for Banger Sisters, want als dank voor de winactie mag ik van The Sticker Family mijn eigen gezin samenstellen. Natuurlijk laten we graag aan jou weten of de stickers van The Sticker Family in het echt net zo leuk zijn. Dat kunnen we inmiddels beamen. Omdat we vier kinders hebben en paps en mams ieder hun eigen auto besluit ik op die van mij alleen de kinderen te zetten. De pret begint al bij het samenstellen van onze eigen Sticker Family, want welk typetje past het best bij welk kind? Na enig speurwerk besluit ik voor mijn oudste ‘Jongen luistert naar zijn Ipod’ te kiezen. ‘Jessica met mobieltje en tas’ is haast een kopie van mijn dochter, net zoals ‘Jongen met Xbox’ en ‘Chris met de vinger in zijn neus’, onze twee kleinte boefjes.

Binnen enkele dagen zijn ze daar dan, mijn eigen sticker family. De plek op mijn auto waar ik de stickers wil plaatsen maak ik eerst goed vetvrij zoals staat aangegeven op de handige meegestuurde gebruiksaanwijzing. Met mijn timmermans oog en een beetje hulp van de overbuurvrouw plaats ik mijn sticker family netjes op een rij, eronder plak ik vol trots ‘My Family’. Nu is mijn auto pas écht een gezinsauto!

Ook van je auto een echte gezinsauto maken? Kijk snel op www.thestickerfamily.nl

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.