Testing for Banger Sisters Wanddecoratie op hout van  Webprint

Al eerder kon je hier op Banger Sisters lezen over Webprint, een online webwinkel waar je werkelijk alles op het gebied van foto kan bestellen. Leuk natuurlijk, maar wij wilden graag weten hoe dat nu in zijn werk gaat bij Webprint. En belangrijker nog; wat is het resultaat? Banger Sisters mocht van Webprint een artikel naar keuze bestellen en mensen, wat zijn wij enthousiast!

Zoals gezegd mochten we van Webprint een artikel naar keuze bestellen. Kijk, dit zijn de momenten dat het superleuk is om de rubriek Testing for Banger Sisters te doen. Na een uitgebreide blik op hun website en een heuse zoektocht door het hele assortiment van fotoboeken tot andere leuke fotogeschenken besloot ik de moeder in mij eens schandelijk te verwennen en koos voor een groot formaat wanddecoratie; een foto op hout.

Ik plantte mijn kroost naast elkaar en schoot een prachtige foto. Nu aan de slag met het bestelproces, we willen tenslotte van begin tot het einde uitvissen hoe webprint werkt. Het bestellen op zich was al een feestje. Nadat ik de mooiste foto van mijn viertal uit had gezocht en had bepaald welk product, wanddecoratie, welk materiaal, hout en de afmeting, 40×60 cm, kon ik de foto handig uploaden. Meteen krijg je een beeld van hoe het eruit komt te zien. Na wat in- en uitzoomen, hier en daar wat aanpassen was het helemaal naar mijn zin. Ook de bestelling verder afwerken bleek erg simpel. Nadat de bestelling was geplaatst ontving ik netjes een mail; mijn wanddecoratie was in de maak. Nu maar afwachten naar het resultaat.

Na drie dagen kwam het volgende mailtje; mijn bestelling was klaar en stond op het punt om verzonden te worden, ik kon mijn wanddecoratie binnenkort verwachten. De volgende dag volgde nog een mailtje. Dit maal met de mededeling dat mijn bestelling onderweg was, inclusief track & trace code. Erg handig want zo wist ik precies wanneer mijn kunstwerk aan zou komen.

En daar was hij dan, de man van GLS belde aan met een mooi groot pak. Uiteraard kon ik mijn nieuwsgierigheid amper bedwingen en pakte het hele zaakje meteen uit. De wanddecoratie zat goed verpakt in een plastic hoes en kartonnen doos. Mijn moederhart sloeg een slag over toen ik het geheel uit had gepakt en het eindresultaat zag. Daar stonden ze, mijn vier vrolijke koters, haarscherp en op een mooi groot formaat op het hout gezet. Op de achterkant zat het bevestigingshaakje die ik zelf naar eigen inzicht erop kon schroeven. Meteen gedaan natuurlijk, en ook direct een mooi plekje aan de muur gezocht. De eerst volgende dagen riep iedereen die de foto zag erover. Wat was hij scherp en wat stonden ze er leuk op! Menig moeder keek jaloers naar mijn nieuwste blikvanger.

Maar nu de nuchtere conclusie. Ik bedoel, geef moeders iets waar hun kinders opstaan en ze worden enthousiast. Nou, dat is niet altijd zo. Naast mijn mooie viertal kijken we ook naar de kwaliteit. Geen strepen, geen spatjes, bubbeltjes of wat dan ook. Nee, gewoon een haarscherpe print op een mooi stuk hout. Denk ik even verder dan zie ik hier een prachtig cadeau voor opa, oma en of andere dierbaren. Het mooie is dat je werkelijk elke afbeelding kunt gebruiken en zo een wel heel origineel cadeau hebt. Met Vaderdag in het verschiet is dit natuurlijk een schot in de roos, wedden dat je bij Webprint een geschikt en persoonlijk cadeau vind. En wanneer je vandaag besteld wordt je bestelling binnen drie werkdagen verstuurd. Conclusie is dat Webprint een fijne webwinkel is. Handig in gebruik, goede service en niet te vergeten een prachtig eindproduct. Geen wonder dat ze bij de klantbeoordelingen een 9,3 uit 10 scoren.

Ook zo’n mooie wanddecoratie van hout aan je muur of wellicht een ander leuk fotoproduct van Webprint?
Neem dan een kijkje op de website en verbaas je over de ruime keuze aan leuke fotoproducten.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.