Cartoon Network’s Ben 10 breidt uit om het universum te beschermen met Ben 10 vs. The Universe: The Movie. De film gaat dit najaar wereldwijd in première en bevat nieuwe personages, omgevingen en krachten voor Ben: dit epische avontuur mogen fans niet missen. Dit is de eerste film sinds de nieuwe versie van Ben 10 wereldwijd werd gelanceerd in 2016.

Deze film zit boordevol actie, is momenteel in productie, en draait om een vijand uit het verleden van Ben die terugkeert om Team Tennyson en de planeet aarde aan te vallen. Ben wordt hierdoor gedwongen om de ruimte in te gaan om alles te redden. Ondertussen werken Gwen en opa Max samen om de wereld te beschermen in afwezigheid van Ben. Maar wanneer onze jongensheld in verwarring wordt gebracht door de schurk in de ruimte, moet Ben een manier bedenken om terug te keren naar de aarde om Gwen en opa Max te helpen.

Ben 10 is momenteel bezig met het vierde seizoen en neemt fans mee op reizen met Team Tennyson door Rome, Tokio, de Yucatán en andere plaatsen. Nieuwe afleveringen zijn vanaf 23 maart doordeweeks te zien om 20:30 uur op Cartoon Network. De show is geproduceerd door Cartoon Network Studios en gecreëerd door Man of Action Entertainment (Big Hero 6, Generator Rex), met John Fang (Mixels, Generator Rex) als uitvoerend producent.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.