Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier. Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the Lemmings, The Happos Family en Oddbods. Graag geven we de highlights van oktober op Boomerang.


Scooby-Doo en Raad de Clou
Scooby-Doo en de Mystery Inc. bende zijn weer terug met tal van nieuwe avonturen in een moderne setting en met een humoristische twist! In Scooby-Doo en Raad de Clou komen gloednieuwe, spannenede mysteries langs die moeten worden opgelost. In de nieuwe afleveringen maken verschillende bekendheden hun opwachting. Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur!

Het 2e seizoen van Scooby-Doo en Raad de Clou zie je vanaf 23 oktober elke dag om 15:00 uur, alleen bij Boomerang!

Griezelige Scooby Weken
Geniet elke dag van de leukste en griezeligste Scooby-Doo afleveringen en films, met onder andere Scooby-Doo! and the Beach Beastie, Scooby-Doo! and the Spooky Scarecrow, Scooby-Doo! and the Monster of Mexico en Scooby-Doo! Haunted Holidays.

Griezel gezellig mee tijdens de Griezelige Scooby Weken, vanaf 10 oktober elke dag om 13:00 uur. Alleen bij Boomerang.

Boomerang Speeltuin
Speel mee met je vriendjes in de Boomerang Speeltuin! Elke dag zie je de leukste afleveringen voorbijkomen van onze kleinste helden. Kijk naar je favoriete afleveringen van Baby Looney Tunes, Flap de Hond, Kingdom Force, Mighty Mike, Agent Binky, en Grizzy en de Lemmings!

Je bent elke dag om 09:00 en 17:00 uur welkom in de Boomerang Speeltuin!

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.