Cartoon Network’s “Ben 10” neemt het hele universum over (letterlijk) met de wereldpremière van “Ben 10 tegen het Universum: De Film” op zaterdag 10 oktober. De tv-film is beschikbaar voor fans van over de hele wereld. De film wordt in Nederland uitgezonden om 10:50 uur op Cartoon Network.

Elliott From Earth, van de getalenteerde makers van ‘The Amazing World of Gumball’, is een sci-fi komedie bestaande uit 20 afleveringen van 11 minuten. Een kleine jongen en zijn moeder worden getransporteerd naar een vreemde plek in het universum, waar ze omringd worden door een arsenaal aan aliens uit alle uithoeken van het heelal. Terwijl ze uitzoeken hoe ze daar zijn terechtgekomen proberen ze een nieuwe thuis te bouwen en maken ze tal van nieuwe vrienden, zoals Mo de dinosaurus: het enige andere wezen dat ooit op aarde heeft geleefd. 

De serie wordt binnenkort wereldwijd uitgerold. Cartoon Network gunt je een eerste blik op de splinternieuwe reeks Elliott From Earth, met een teaser trailer die de ruimte en zijn personages toont. De trailer kunt je hier bekijken: https://f.io/t5LoGqJL Gebruik het wachtwoord 1stContactElliottFromEarth

written by

2 reacties op Cartoon Network onthult eerste beelden van splinternieuwe reeks Elliott From Earth

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.