Breaking_Bad_Marathon

Om te vieren dat Sony Pictures Home Entertainment Benelux het laatste seizoen van de internationaal gelauwerde en verslavende hitserie Breaking Bad uitbrengt op DVD en Blu-ray™, vindt er in samenwerking met Nederlands grootste bioscoopketen Pathé, op 15 februari 2014 een unieke Breaking Bad Marathon plaats in vier plaatsen binnen Nederland.

Ontknoping Breaking Bad in de bioscoop
Op zaterdag 15 februari 2014 kunnen alle fans de ultieme Breaking Bad ervaring beleven. De allerlaatste 8 afleveringen van de met 6 Emmy® Awards en 2 Golden Globe® Awards bekroonde TV-serie zullen die dag op het witte doek vertoond worden. Voor het eerst op groot scherm, zes dagen vóór de officiële DVD release en nog niet te zien op TV. Breaking Bad Marathon locaties zijn; het Tuschinski Theater in Amsterdam, Pathé Schouwburgplein in Rotterdam, Pathé Buitenhof in Den Haag en Pathé Einhoven. De ultieme Breaking Bad ervaring kost € 20,00 per persoon, inclusief koffie of thee bij de entree en popcorn of frisdrank naar keuze tijdens de break. Klik hier voor rechtstreekse kaartverkoop.

Breaking Bad Marathon Programma
10:00 deuren van het theater open
10:30 start 1ste 4 afleveringen
13:30 pauze
14:15 start laatste 4 afleveringen
17:30 einde

Breaking Bad – The Final Season
Het eindigt met een knal. In de laatste afleveringen zorgen Emmy Award-winnaars Bryan Cranston en Aaron Paul, als Walter White en Jesse Pinkman, voor een bloedig slot van Breaking Bad. Terwijl Walt en Jesse proberen de puinhopen van de meth-wereld achter zich te laten, en de bezeten DEA-agent Hank Schraders hen het vuur aan de schenen legt, mondt het avontuur uit in een ontknoping die niemand in Walts wereld onberoerd laat. Geproduceerd door Vince Gilligan, Mark Johnson en Michelle MacLaren. De onvermijdelijke afloop van het memorabele verhaal van Walter White. Het laatste seizoen bevat acht afleveringen en staat bomvol special features als cast & crew commentaar, gloednieuwe featurettes, deleted scenes en veel meer. De afleveringen: Blood Money, Buries, Confessions, Rabid Dog, To ‘Hajiilee, Ozymandias, Granite State en Felina.
Vanaf 19 februari 2014 verkrijgbaar op DVD en Blu-ray™.
Consumentenadviesprijs: € €34,95 voor de DVD/Blu-Ray ™

Breaking Bad: The Complete Series
Op 19 februari 2014 brengt Sony Pictures Home Entertainment Benelux een van de meest explosieve en gelauwerde televisie series ooit uit op DVD en Blu-ray™. De 16 disks set bevat alle 62 ongecensureerde afleveringen en meer dan 55 uur aan special features. Breaking Bad: The Complete Series vertelt het ongelofelijke verhaal van Walter White, de scheikundedocent die in de meth-business ging. Met Emmy® Award-winnaar Bryan Cranston in de rol van Walter White, een familieman die zich in de misdaad begeeft nadat er longkanker bij hem wordt geconstateerd. Samen met zijn voormalige leerling en drugsdealer Jesse Pinkman (Emmy® Award-winnaar Aaron Paul) als handlanger, beklimt Walt de ladder van de meth-handel, een spoor van doden achter zich latend. Maar hij slaagt er niet in zijn zwager en DEA-agent Hank Schrader (Dean Norris) eeuwig om de tuin te leiden. Lukt het Walt, of wordt het hem fataal? Met schitterende rollen van Anna Gunn, Giancarlo Esposito, Jonathan Banks, Bob Odenkirk, Betsy Brandt, RJ Mitte en vele anderen. Herbeleef alle memorabele momenten uit deze baanbrekende serie. Geproduceerd door Vince Gilligan, Mark Johnson en Michelle MacLaren. Een Blu-ray™-box barstensvol extra’s, inclusief een uitgebreide documentaire over het maken van het laatste seizoen.

Vanaf 19 februari 2014 verkrijgbaar op DVD en Blu-ray™.
Consumentenadviesprijs: € 139,95 voor de DVD/ €159,95 voor de Blu-Ray ™

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.