CINETREE 1

Cinetree is een nieuw video on demand (VOD) platform dat zich richt op curatie van bijzondere films en documentaires. Cinetree maakt een selectie uit het wereldwijde filmaanbod; belangrijke thema’s en verhalen die verder gaan dan ‘enkel’ entertainment. Cinetree biedt deze content in de vorm van een abonnement aan en ontwikkelt met de winst nieuwe films en documentaires. Cinetree kost € 4,99 per maand, en biedt daarvoor maandelijks een nieuwe selectie van zo’n 10 films, en offline activiteiten zoals bioscoopavonden. Cinetree is een initiatief van actrice en sociaal ondernemer Hanna Verboom. 

Op maandag 13 oktober gaat Cinetree live. Iedereen die zich voor die tijd inschrijft krijgt een maand gratis lidmaatschap en maakt kans op kaarten voor de lancering. Met het abonnementsgeld wil Cinetree in het eerste jaar al een film gaan maken.

Halina Reijn, Nalden, Joris Luyendijk, Femke Halsema, Jimmy Nelson en meer…
Gerenommeerde verhalenvertellers, waaronder Halina Reijn, Jelle Brandt Corstius, Joris Luyendijk, Femke Halsema, Jimmy Nelson, Jim Taihuttu, Jeroen van Koningsbrugge en Nalden, kiezen maandelijks welke films en documentaires te zien zullen zijn. Ook gaan gastcuratoren Cinetree met hun keuzes verrijken.

Op Cinetree.nl mag de bezoeker rekenen op kwaliteit; zowel inhoudelijk als in het vakmanschap van de makers. Denk aan bekende titels zoals Intouchables en Amour; juweeltjes zoals Margin Call en De rouille et d’os en klassiekers zoals Magnolia en Jean de Florette. Daarnaast kunnen leden de meest indrukwekkende documentaires kijken, zoals Capturing the Friedmans, Stories We Tell en 5 Broken Cameras. Stuk voor stuk verhalen die verteld moeten worden.

CINETREE 2
Cinetree is beschikbaar op desktop, notebook, tablet, smartphone en televisie via Apple Airplay en Google Chromecast. Hoek & Sonépouse levert het video on demand platform.

“After nourishment, shelter and companionship, stories are the thing we need most in the world.” Philip Pullman

www.cinetree.nl
Twitter: @cinetree
Facebook: facebook.com/CinetreeNL
#CT

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.