Maak kennis met Ollie, een grappig blauw uiltje met een sterk karakter. Samen met zijn vriendjes Mabel, Charles en de vogeltjes beleeft hij de grootste avonturen in een parkje in een drukke stad. De serie, geproduceerd door Lunanime in Gent, is geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar, met visueel betoverende omgevingen en dieren. De korte verhaaltjes gaan over ontdekkingen, avonturen, plezier maken en vriendschap. De kleurrijke serie voor de allerkleinsten is vanaf 20 november verkrijgbaar op DVD en vanaf 27 november te bekijken op Lumière Series.

Ollie is impulsief, nieuwsgierig en soms een beetje koppig. Hij is dol op avonturen en neemt zijn vriendjes graag mee. Charles, de groene kikker, mag ook graag nieuwe dingen ontdekken, maar is ook verlegen en gek op boeken. Hij is heel slim en een trouwe vriend. Mabel is een ooievaar die houdt van gezelligheid en het luie leven, bovendien is ze vriendelijk, zorgzaam en erg muzikaal. De vogeltjes zijn altijd graag van de partij op alle avonturen, en vormen een vrolijke en behulpzame bende.

Ollie
Ergens in een drukke stad bestaat een vredig parkje, waar Ollie en zijn vriendjes wonen. De enige manier om hier te komen is door een barst in de muur. Mensen komen hier al heel lang niet meer, waardoor het parkje is overgenomen door de natuur. Hier beleven het kleine uiltje, ooievaar, kikker en vijf vogeltjes allemaal grootste avonturen. Als je ze wilt ontmoeten ben je heel welkom, als je ze kunt vinden…

Klik hier voor de trailer


De allerkleinsten kunnen vol verwondering naar deze serie kijken dankzij de fantasierijke verhalen en rustige beelden. De kleurrijke serie is vanaf 20 november verkrijgbaar op DVD en vanaf 27 november te bekijken via Lumière Series.

Te zien vanaf: 27 november 2020
DVD release: 20 november 2020
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Taal: Geen
Speelduur: 52 x 4 minuten

Regie: Anton Setola scenario: Anton Setola producent: Lunanime

https://www.facebook.com/ollieserie
Voor meer informatie kijk ook op lumiere.be, lumiereseries.com, webshop, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.