Ook zo’n fan van Scooby-Doo? Let dan op, want deze gekke, lieve, leuke hond is weer terug op Boomerang! Samen met zijn trouwe vrienden beleeft hij weer doldwaze avonturen in Scooby-Doo en Raad de Clou. En om dat te vieren gaven we een supergaaf pakket weg vol met leuke Scooby-Doo merchandise. Ook meegedaan, kijk dan snel of jij dit leuke pakket van Scooby-Doo hebt gewonnen!

Scooby-Doo en de Mystery Inc. bende zijn weer terug met tal van nieuwe avonturen in een moderne setting en met een humoristische twist! In Scooby-Doo en Raad de Clou komen gloednieuwe, spannenede mysteries langs die moeten worden opgelost. In de nieuwe afleveringen maken verschillende bekendheden hun opwachting. Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur!

Het 2e seizoen van Scooby-Doo en Raad de Clou zie je vanaf 23 oktober elke dag om 15:00 uur, alleen bij Boomerang!

Om te vieren dat Scooby-Doo en Raad de Clou aan zijn tweede seizoen begint gaven we een supergaaf pakket weg vol met leuke Scooby-Doo merchandise. In dit pakket zit een USB stick, pennenblik, rietje en leuke knuffel van Scooby-Doo. Daarnaast doen we er nog een Boomerang broodtrommel en sleutelhanger van Daffy Duck bij.

Gefeliciteerd J van Vleuten, dit leuke Scooby-Doo pakketkomt zo snel mogelijk jouw kant op!

 

written by

2 reacties op Winactie! Winnaar supergaaf Scooby-Doo pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.