image0002

Om de release van de grote internationale zomerblockbuster THE WOLVERINE te vieren, brengt 20th Century Fox International de iconische superheld tot leven met BE THE WOLVERINE! Deze Kinect experience maakt het mogelijk voor spelers om deel te nemen aan een uniek interactief avontuur.


De ervaring maakt het voor fans mogelijk om volledig in de huid te kruipen van een van de meest iconische MARVEL-personages ooit. BE THE WOLVERINE plaatst spelers bovenop een rijdende trein die door Tokyo raast. Ze moeten hun lichaam gebruiken om obstakels door te snijden en zichzelf te verdedigen tegen ninja-aanvallen. Met BE THE WOLVERINE ervaren fans een virtuele adrenalinekick gebaseerd op de zinderende scène uit de aankomende film THE WOLVERINE.

BE THE WOLVERINE maakt gebruik van de innovatieve Kinect technologie waarbij spelers hun lichaam gebruiken om de game te besturen. Wanneer de experience is afgerond, hebben fans de mogelijkheid om een ‘actiefoto’ van hun deelname te delen via Facebook.

Meer dan 17 landen nemen deel aan de BE THE WOLVERINE experience, waaronder Mexico, Brazilië, India, Nieuw-Zeeland, de Fillipijnen, Singapore, Hong Kong, Taiwan, Thailand, Oostenrijk, België, Frankrijk, Nederland, Rusland, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Bettina Sherick, SVP Digitale Strategische Marketing van 20th Century Fox International zegt: “The Wolverine is zo’n geliefde superheld en we zijn ontzettend blij dat fans over heel de wereld de kans krijgen om met ‘Be The Wolverine’ in zijn huid te kruipen. Deze interactieve experience zorgt zeker voor een adrenalinestoot, net als de aankomende film”.

Gebaseerd op de geprezen comic book reeks, neemt dit epische actie-avontuur Wolverine (Hugh Jackman), het meest iconische personage uit het X-Men universum, mee naar hedendaags Japan. Weg uit zijn vertrouwde omgeving betreedt hij een onbekende wereld waar hij een reeks onverwachte en dodelijke tegenstanders moet verslaan in een levensgevaarlijke strijd die hem voor altijd zal veranderen. Voor het eerst kwetsbaar en gedreven tot zijn fysieke en mentale grenzen moet hij niet alleen samoerai staal trotseren, maar ook zijn innerlijke strijd tegen zijn onsterfelijkheid winnen.

THE WOLVERINE is vanaf vandaag (in 3D) te zien in de Nederlandse bioscoop en draait vanaf 24 juli in de Belgische bioscoop.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.