joyballs-secret-pink-1

Joyballs Secret pink behoren tot de beste vaginaballetjes voor genot en het trainen van je intieme spieren. De balletjes zitten prettig en vibreren goed bij beweging wat een opwindend gevoel geeft. Ook erg fijn aan deze balletjes is dat er geen koortje aan zit dat kan irriteren. Met het handige inwendige lusje verwijder je de balletjes probleemloos. Onweerstaanbaar lekker voor lust en training tegelijk! Joyballs Secret worden geleverd inclusief mooi opbergzakje. Van Zoemmm, stout voor vrouwen, mogen wij maar liefst drie Joyballs Secret
weggeven. Lees snel verder hoe je kans maakt.


Joyballs Secret is niet zozeer een seksspeeltje – je kunt er geen orgasme van krijgen – maar eerder een aangename manier om je bekkenbodemspieren te trainen.
Door de zachte stimulatie en effectieve training van de bekkenbodemspieren met innovatief trampoline effect, bereik je onder meer:
* Meer lustgevoel bij het vrijen.
* Je oude figuur terug na de zwangerschap.
* Preventie van en als ondersteunende behandeling bij incontinentie.
* Verbeterde spiercontrole in het vaginale gebied.

Er zijn verschillende manieren om je bekkenbodemspieren te trainen, maar soms ontbreekt het je simpelweg aan tijd. De Joyballs Secret zijn dan een aangename manier om deze spieren toch de nodige aandacht te geven. De eerste keer dat je de Joyballs gebruikt, kan het nog wat onwennig aanvoelen. Door het trampoline effect ben je gedwongen je spieren aan te spannen, anders glijden de balletjes uit je vagina. Op die manier ben je je meteen bewust van je spieren en het kost weinig tijd: met tien minuten trainen kom je al een heel eind.
De Joyballs zijn makkelijk in te brengen. Door het zachte silliconenmateriaal waarvan ze gemaakt zijn, voelen ze zacht en comfortabel aan. Ook wordt er een zakje glijmiddel geleverd bij de balletjes, waardoor ze nog makkelijker in te brengen zijn.

De Joyballs beschikken over een klein lusje waarmee je ze gemakkelijk kan verwijderen. Je hebt dus geen last van schurende koortjes die irritatie kunnen veroorzaken. Nog een voordeel hiervan, is dat zowel het lusje als de Joyballs gemakkelijk schoon te houden zijn, wat wel zo prettig is voor de hygiëne.
Voordelen op een rijtje:
* Makkelijk in- en uit te brengen.
* Soepel en zacht materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is.
* Je voelt je als vrouw sensueler en bent je meer bewust van je bekkenbodemspieren waardoor zowel je seksleven als je intieme delen een boost krijgen. Het laatste is weer een voordeel om typische vrouwenkwaaltjes te
voorkomen.

Ook kans maken op Joyballs Secret?
Beantwoord de volgende vraag: In hoeveel kleuren zijn de Joyballs Secret verkrijgbaar?
Stuur je antwoord, je naw-gegevens en welke kleur Joyballs Secret je graag wilt hebben voor 3 augustus 2013 naar winnen@erya.nl.
Uit privacyoverwegingen zullen de winnaars niet met naam bekend gemaakt worden.

Kijk voor meer informatie op: http://www.zoemmm.com/index.php/joyballs-secret-pink.html

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.