spiderman 1

We hebben altijd al geweten dat de belangrijkste strijd van Spider-Man er een met zichzelf is: het zoeken naar een evenwicht tussen de dagelijkse verplichtingen van Peter Parker en de buitengewone verantwoordelijkheden van Spider-Man. Maar in THE AMAZING SPIDER-MAN 2 wordt Peter Parker met een groter conflict geconfronteerd.

spiderman 2

LET’S GO CATCH A SPIDER
Bekijk nu de niet eerder vrijgegeven video-interviews met de spectaculaire cast en crew van The Amazing Spider-Man 2. Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx en Dane Dehaan komen aan het woord over hun rol en ervaringen in één van de grootste superhelden films van 2014. Vanaf morgen kunnen alle Spider-Man fans hun hart ophalen en de DVD of Blu-ray™ in huis halen.
Klik hier om rechtsreeks naar de video’s te gaan op het officiële Sony Pictures Home Entertainment Youtube kanaal. Blijf ook op de hoogte via Facebook

spiderman 3

OFFICIËLE KORTE INHOUD THE AMAZING SPIDER-MAN 2
Het is geweldig om Spider-Man (Andrew Garfield) te zijn. Peter Parker doet niets liever dan tussen wolkenkrabbers slingeren, de held zijn en tijd doorbrengen met Gwen (Emma Stone). Maar Spider-Man zijn heeft een prijs: alleen Spider-Man kan zijn mede-New Yorkers beschermen tegen de schurken die de stad bedreigen. Als Electro (Jamie Foxx) op het toneel verschijnt moet Peter een vijand verslaan die sterker is dan hij. En als zijn oude vriend, Harry Osborn (Dane DeHaan), terugkeert, beseft Peter dat al zijn vijanden één ding gemeen hebben: Oscorp.

spiderman 4

THE AMAZING SPIDER-MAN 2 – van regisseur Marc Webb (The Amazing Spider-Man, (500) days of Summer) is vanaf 20 augustus overal verkrijgbaar op DVD, BLU-RAY™ (4K), BLU-RAY™ 3D EN BLU-RAY™ STEELBOOK. Alleen op Blu-Ray: meer dan 100 minuten aan bonusmateriaal (een indrukwekkende making-of), inclusief audio commentaar van Marc Webb en 9 verwijderde scenes.

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.