image

Er is zojuist gloednieuw materiaal vrijgegeven uit de komische actiefilm 22 Jump Street die vanaf morgen overal verkrijgbaar is op DVD en Blu-Ray™. Bekijk nu Tatum en Hill op hun best in deze blunder compilatievideo waarin de grappen en doldwaze one-liners van o.a. Jonah Hill en Channing Tatum je om de oren vliegen.

Hard lachen om goede grappen
Fun op de set en goede grappen – daar weet het duo ‘Janning and Chonah’ wel raad mee. Bekijk en publiceer deze bloopers waarin Jenko en Schmidt hun oude bekende Mr. Walters een wel heel bijzonder bezoekje brengen.

Officiële korte inhoud 22 Jump Street
Na (twee keer) de highschool te hebben doorlopen, zijn er grote veranderingen op komst voor agenten Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) als ze undercover gaan op een plaatselijke universiteit. Maar als Jenko een gelijkgestemde ziel ontmoet bij het footballteam en Schmidt bij het kunstwereldje infiltreert, beginnen ze twijfels te krijgen over hun vriendschap. Nu moeten ze niet alleen de zaak oplossen – maar ook uitvogelen of ze een volwassen relatie kunnen hebben.

Met Jonah Jill en Channing Tatum – Verkrijgbaar vanaf 22 oktober op DVD en Blu-Ray™

image002
KOOP DE BLU-RAY™ VOOR 17 EXTRA VERWIJDERDE SCÈNES EN MEER!
• 5 VERWIJDERDE & UITGEBREIDE SCÈNES ● HET PERFECTE STEL REGISSEURS ● LINE-O-RAMA
• COMMENTAAR MET REGISSEURS PHIL LORD & CHRIS MILLER, JONAH HILL EN CHANNING TATUM

Volg Sony Pictures Home Entertainment Nederland op Facebook

© 2014 Columbia Pictures Industries, Inc., Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc., LSC Film Corporation and MRC II Distribution Company L.P. All Rights Reserved.

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.