Het is de eerste schooldag op ACME Looniversity en dat is gieren en brullen van het lachen! ‘Tiny Toons Looniversiteit’, een productie van Amblin Television en Warner Bros. Animation, laat ons kennismaken met Babs, Buster en hun vrienden Hamton, Plucky en Sweetie Bird. Samen beleven ze de maffe wereld van ACME Looniversity, het belangrijkste instituut voor hoger onderwijs in het maken van grappen en waar jonge dromers professionele toons worden. Tijdens hun studie sluiten ze vriendschap met elkaar en perfectioneren ze hun cartooneske vaardigheden, terwijl ze les krijgen van de grootste stripfiguren uit de geschiedenis, de Looney Tunes.

Maak kennis met de hoofdpersonen:
•             Babs, een mix van klassenpresident en clown van de klas;
•             Buster, de tweelingbroer van Babs. Een natuurtalent met een encyclopedische kennis van de tooncultuur;
•             Hamton, een angstig en empathisch varken;
•             Plucky, een verwaande wilde eend die altijd verwikkeld is in een strijd met Buster;
•             Sweetie Bird, een rebelse kanarie op een missie om het patriarchaat te ontmantelen en het systeem op haar eigen manier uit te dagen

‘Tiny Toons Looniversiteit’ brengt de Emmy Award-winnende ‘Tiny Toon Adventures’ naar een nieuw publiek. De serie wordt geproduceerd door Amblin Television in samenwerking met Warner Bros. Animation. Steven Spielberg is de uitvoerend producent, naast Sam Register, directeur van Warner Bros. Animation en Cartoon Network Studios, en Amblin Television-directeuren Justin Falvey en Darryl Frank. Erin Gibson (‘Attitudes!’) en Nate Cash (‘Adventure Time’) zijn de showrunners en co-executive producers.

Maak je klaar voor avonturen boordevol gekkigheid met ‘Tiny Toons Looniversiteit’ dat vanaf 29 april dagelijks word uitgezonden om 15:00 uur op Cartoon Network. Leuk voor iedereen!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.