Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van cartoons als Teen Titans Go! en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen in de Looney Tunes Cartoons. En alsof dat niet genoeg is verwelkomt Cartoon Network verschillende Cartoonito vrienden voor een leuke ochtend.  Cartoon Network, waar je verbeelding op hol slaat!

Banger Sisters gaf je graag de highlights van april op Cartoon Network én we gaven een superleuk Cartoon Network pakket weg!

Tiny Toons Looniversiteit
Tiny Toons Looniversiteit volgt Babs, Buster Bunny, Sweetie Bird, Hamton J. Pig en Plucky Duck terwijl ze leren wat er nodig is om een professionele cartoon te worden onder de begeleiding van Bugs Bunny, Daffy Duck en andere gekke legendes.
Volg de vrienden tijdens hun gloednieuw avontuur in de Tiny Toons Looniversiteit, elke dag om15.00 uur op Cartoon Network!

Jellystone!
In het charmante stadje Jellystone, volgt Jellystone een ensemble van Hanna-Barbera personages terwijl ze leven, werken, spelen en (zoals vaak het geval is) samen op een gekke manier de stad vernietigen.
Ga elke dag om 18.00 uur op bezoek in het charmante stadje op Cartoon Network!

Vang het Konijn!
Bugs Bunny krijgt altijd zijn zin. Denk je dat je hem kunt vangen? Probeer hem te vinden tijdens de stunt met een heleboel afleveringen van Looney Tunes Cartoons.
Vang het Konijn, elk weekend om 8.00 uur op Cartoon Network!

Zoals je ziet viel er weer een hoop te beleven in april op Cartoon Network!
Banger Sisters gaf samen met Cartoon Network een superleuk pakket vol leuke merchandise weg.
In dit pakket zit een coole Daffy Duck USB stick, een sleutelhanger van Bugs Bunny, een Looney Tunes etui set én een pet en pen van Cartoon Network.

Gefeliciteerd Sepp vd Meer, het Cartoon Network pakket komt zo snel mogelijk jouw kant op!

written by

1 reactie op Winactie! Cartoon Network highlights april ~ Winnaar Cartoon Network pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.