9200000012512909

Het wordt een krankzinnig avontuur. In het zesde seizoen van de bekroonde serie WEEDS, slaan Nancy en haar familie op de vlucht, met bloed aan hun handen en de Mexicaanse maffia op hun hielen. En ze kijken niet achterom. Maar ondanks een nieuw uiterlijk en een nieuwe identiteit, raakt de familie Newman weer in de problemen. Slaagt de vrouw met de groene vingers erin haar verleden achter haar te laten?

Weeds is een komedie vol zogenaamde zwarte humor en sleepte behoorlijk wat prijzen in de wacht. In Nederland is de serie uitgezonden door Talpa, RTL8 en Comedy Central.
De basis van het verhaal gaat over een alleenstaande moeder die haar geld verdient met het verkopen van marihuana in een buitenwijk in California. Nadat haar man is overleden wil ze haar status en manier van leven niet verliezen.
De serie laat de geheimen en leugens zien wanneer we een kijkje nemen in de keurige huizen met de prachtige tuinen in deze wijk.
De eerste seizoenen werden door een trouwe schare fans gevolgd en inmiddels is bekend dat de serie acht seizoenen zal bevatten.

Het zesde seizoen, dat net uitgekomen is op dvd, heeft weer een heel nieuwe verhaallijn in petto. Gelukkig maar, want het houdt Weeds scherp en zorgt weer voor allerlei nieuwe avonturen.
Juist de absurditeit is een van de sterkste kanten van de serie. De personages zijn uiteenlopend en hebben allemaal een herkenbaar iets in zich.
De humor varieert van scherp en alert tot soms wat slap, maar dat drukt de pret absoluut niet. Want ook in de slappe humor zit een bepaalde genialiteit die zorgt dat je als kijker geniet van elke minuut.
Weeds is kortom een serie voor de kijkers die houden van absurde avonturen, goed uiteengezette personages, vaart en zwartgallige humor.

Weeds, seizoen 6, is te koop bij de bekende verkooppunten.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.