Banger Sisters bestaat 10 jaar! Natuurlijk maakten we daar heel augustus een ontzettend knalfeest van en gaven we bergen prijzen weg. Elke dag hadden we een nieuwe winactie. Natuurlijk sluiten we ons knalfeest af met een dag vol winacties én super-te-gek-gaaf-knallende cadeaupakketten. Bij deze winactie maak je kans op Drägan Duma – De Vergeten Verhalen van Patty van Delft!
Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

Drägan Duma – De Vergeten Verhalen – Patty van Delft
De Vergeten Verhalen is een bundel voor de echte Drägan Duma fan! Deze gelimiteerde uitgave bevat tien verhalen die dieper ingaan op gebeurtenissen uit de serie. Zo geven sommige verhalen extra achtergrondinformatie of juist een heel andere kijk op belangrijke gebeurtenissen.

In “Keuze” lees je hoe en waarom de keuze van een draak voor een bepaalde drakenridder wordt gemaakt. “Belofte” vertelt het verhaal van Rune en Keylard, de vader van Jill, en is een verhaal over echte vriendschap. En in “De Vergeten Profetie” komt Dyasto een wel heel interessant document tegen…

Alle verhalen worden tevens opgeluisterd door illustraties gemaakt door de schrijfster zelf. De boeken in deze oplage zijn genummerd en gesigneerd.

Een verzamelobject met uren leesplezier!

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Drägan Duma – De Vergeten Verhalen naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 7 september 2020

written by

4 reacties op Banger Sisters 10 jaar! Win Drägan Duma – De Vergeten Verhalen van Patty van Delft!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.