Banger Sisters bestaat 10 jaar! Natuurlijk maken we daar heel augustus een ontzettend knalfeest van en gaan we bergen prijzen weggeven. Elke dag hebben we een nieuwe winactie en natuurlijk sluiten we ons knalfeest af met een dag vol winacties én super-te-gek-gaaf-knallende cadeaupakketten. Bij deze winactie maakte je kans op het spel Geef oma een kus!
Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Nu we onze oma’s een tijd niet hebben gezien gaan we graag weer even op visite. Maar niet iedereen kijkt uit naar de natte zoen die er soms ook bij hoort. De oma in Geef Oma Een Kus kan niet wachten om je een lekkere zoen te geven. Identity Games brengt op 1 september dit grappige kaartspel uit, waarbij je moet proberen juist géén kus van haar te krijgen, want dan verlies je. De 55 speelkaarten bevatten elk een prestatie die oma steeds trotser maakt. Ben jij degene die haar mega trots maakt? Dan krijg je een dikke zoen, in de vorm van een lipafdruk op je gezicht. De eerste speler met drie lipafdrukken op zijn of haar gezicht verliest het spel.

In Geef Oma Een Kus is oma op zoek naar een reden om je een lekkere smakkerd te geven. Om de beurt vertel je oma, aan de hand van de speelkaarten, wat voor geweldige dingen je hebt gedaan. Bijvoorbeeld dat je het winnende doelpunt hebt gescoord of geld hebt ingezameld voor giraffen met hoogtevrees. Hiermee maak je haar trots en de kaart geeft aan hoeveel stappen je de fiche op het speelbord moet verplaatsen. Degene die haar té trots maakt en eindigt op het bovenste vakje is de pineut en ontvangt een dikke zoen, door middel van de ‘kussende oma stempel’ en het rode schmink potlood.

Banger Sisters mocht maar liefst twee exemplaren van Geef oma een kus weggeven!
Onderstaande winnaars gefeliciteerd!
Geef oma een kus verschijnt 1 oktober, het spel komt daarna zo snel mogelijk jullie kant op!
* Heidie van der Steeg
* Marc de Raden

written by

2 reacties op Banger Sisters 10 jaar! Winnaars spel Geef oma een kus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.