Banger Sisters bestaat 10 jaar! Natuurlijk maken we daar heel augustus een ontzettend knalfeest van en gaan we bergen prijzen weggeven. Elke dag hebben we een nieuwe winactie en natuurlijk sluiten we ons knalfeest af met een dag vol winacties én super-te-gek-gaaf-knallende cadeaupakketten. Bij deze winactie maakte je kans op een VOD code voor de film Prinses Emmy!
Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Prinses Emmy
Prinses Emmy is een jong meisje met een speciale gave. Zij is de enige in het koninkrijk Kandis die met paarden kan praten! Het leven kan voor Emmy niet beter: zorgeloos rondhangen met haar 26 beste paardenvriendjes, elk vernoemd naar een letter in het alfabet. Totdat haar jaloerse en sluwe nicht Gizana opduikt en haar leven zuur maakt. Beide meiden bereiden zich voor op de officiële inhuldiging op Prinsessendag. Alleen Emmy heeft het er moeilijk mee. Gizana blijft haar uitdagen en bedreigt hierdoor Emmy’s kansen. Daarnaast wordt Emmy ook uitgedaagd door haar magische boek om de ultieme test te ondergaan. Ze moet bewijzen dat zij haar magisch talent verdient. Gaat het Prinses Emmy lukken een goede prinses te worden en haar gave te behouden?

De film Prinses Emmy is van dezelfde producent als Maja de Bij. De film is ingesproken door o.a. Jue Cardoso en Noa Swan.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, jullie ontvangen binnenkort de code in jullie mailbox!
* Annemie Cornelis
* Ineke Verheulpen

Niet gewonnen? Via onderstaande link kun je de dvd snel bestellen.

written by

2 reacties op Banger Sisters 10 jaar! Winnaars VOD code voor de film Prinses Emmy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.