Banger Sisters bestaat 10 jaar! Natuurlijk maakten we daar heel augustus een ontzettend knalfeest van en gaven we bergen prijzen weg. Elke dag hadden we een nieuwe winactie en natuurlijk sloten we ons knalfeest af met een dag vol winacties én super-te-gek-gaaf-knallende cadeaupakketten. Bij deze winactie maakte je kans op een Cartoon Networkpakket!
Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

De zomervakantie is voorbij en de kinderen zijn alweer naar school. Dat is natuurlijk even wennen. Komt je kind uitgeput uit school dan is er niets leuker dan even bijkomen voor de tv met iets lekker. En natuurlijk Cartoon Network, wat dat is de ultieme bestemming voor fun en avontuur. Graag geven we je de highlights van augustus van Cartoon Network.

DC Super Hero Girls
De dag redden is supermakkelijk als je een Super Held bent. Maar het kwaad bestrijden terwijl je goede cijfers op school moet halen én een sociaal leven wilt hebben? DC Super Hero Girls zijn meer dan misdaadbestrijdende vriendinnen, ze zijn een uiteenlopende groep van toegewijde super tieners! Ze werken samen terwijl ze strijden in Metropolis en gaan tegelijkertijd de strijd aan om op te groeien. Deze geweldige tieners ontdekken altijd weer nieuwe manieren om hun krachten en capaciteiten onder controle te houden. Ze leren snel hoe ze moeten omgaan met de uitdagingen die komen kijken bij het leven van een tiener Super Held. We hebben allemaal de kracht om een verschil te maken.

Bekijk de gloednieuwe DC Super Hero Girls afleveringen vanaf 14 september doordeweeks om 15:30 uur, alleen bij Cartoon Network!

Teen Titans Go!
De Teen Titans – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen in Teen Titans Go! Kom erachter hoe het leven van een tiener-superheld er nou echt uitziet… wanneer de cape eraf komt. Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht, en natuurlijk alle hilarische momenten daar tussenin. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur, binnen en buitenshuis.

De gloednieuwe afleveringen van Teen Titans Go! zie je vanaf 21 september elke dag om 17:30 uur, alleen bij Cartoon Network

Apple & Onion
Appel en Uitje wonen nog maar net in de stad en alles is nieuw voor ze. Soms raken ze in de war door alle indrukken. Maar Appel en Uitje zijn altijd positief en vinden hun eigen, unieke weg op het kleurrijke pad van het leven.

Plof neer op de bank en geniet van de hilarische nieuwe avonturen van je favoriete vrienden Appel en Uitje. Vanaf 7 september doordeweeks om 16:20 uur, alleen bij Cartoon Network!

Natuurlijk vierde ook Cartoon Network de 10e verjaardag van Banger Sisters mee. En daarom gaven we samen een te gek Cartoon Networkpakket weg. In dit pakket zit een Ben 10 pen plus een spaarpot, lanyard en notebook van Cartoon Network.

Gefeliciteerd Nency van Essen, het Cartoon Networkpakket komt zo snel mogelijk jouw kant op!

 

written by

3 reacties op Banger Sisters 10 jaar! Winnaar Cartoon Networkpakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.