Banger Sisters bestaat 10 jaar! Natuurlijk maakten we daar heel augustus een ontzettend knalfeest van en gaven we bergen prijzen weg. Elke dag hadden we een nieuwe winactie en natuurlijk sloten we ons knalfeest af met een dag vol winacties én super-te-gek-gaaf-knallende cadeaupakketten. Bij deze winactie maakte je kans op Drägan Duma – De Vergeten Verhalen van Patty van Delft!
Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Drägan Duma – De Vergeten Verhalen – Patty van Delft
De Vergeten Verhalen is een bundel voor de echte Drägan Duma fan! Deze gelimiteerde uitgave bevat tien verhalen die dieper ingaan op gebeurtenissen uit de serie. Zo geven sommige verhalen extra achtergrondinformatie of juist een heel andere kijk op belangrijke gebeurtenissen.

In “Keuze” lees je hoe en waarom de keuze van een draak voor een bepaalde drakenridder wordt gemaakt. “Belofte” vertelt het verhaal van Rune en Keylard, de vader van Jill, en is een verhaal over echte vriendschap. En in “De Vergeten Profetie” komt Dyasto een wel heel interessant document tegen…

Alle verhalen worden tevens opgeluisterd door illustraties gemaakt door de schrijfster zelf. De boeken in deze oplage zijn genummerd en gesigneerd.

Een verzamelobject met uren leesplezier!

Gefeliciteerd Margot Knapen, Drägan Duma – De Vergeten Verhalen komt zo snel mogelijk jouw kant op!

written by

2 reacties op Banger Sisters 10 jaar! Winnaar Drägan Duma – De Vergeten Verhalen van Patty van Delft!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.