Banger Sisters bestaat 11 jaar! Natuurlijk maken we daar heel augustus een ontzettend knalfeest van en gaan we bergen prijzen weggeven. Elke dag hebben we een nieuwe winactie en natuurlijk sluiten we ons knalfeest af met een dag vol winacties én super-te-gek-gaaf-knallende cadeaupakketten. Bij deze winactie maak je kans op een Boomerang Feestpakket!
Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

In de maand augustus zijn er gloednieuwe afleveringen te zien van Mush Mush en de Zwammetjes, kun je genieten van special Detective Spelen en de Baby Looney Tunes marathon. Hieronder lees je de highlights van augustis van Boomerang met daarin alle informatie over de series, vanaf wanneer het te zien is en hoe laat. Natuurlijk viert Boomerang ook mee met de verjaardag van Banger Sisters en geven we een te gek Boomerang Feestpakket weg!

Mush-Mush en de Zwammetjes
In Mush-Mush en de Zwammetjes ontdekt Mush-Mush samen met zijn beste vriendjes Lilit en Chep hoe leuk en mooi het leven kan zijn. De afleveringen zitten vol spannende gebeurtenissen waarin Mush-Mush en zijn vriendjes nieuwe ervaringen opdoen en veel plezier beleven in het bos.
De gloednieuwe afleveringen van Mush-Mush en de Zwammetjes zijn vanaf maandag 30 augustus elke dag om 17:00 uur te zien bij Boomerang!

Detective Spelen
Sherlock Holmes Jr. nodigt alle kinderen uit om samen met haar detective te komen spelen! Help Sherlock Holmes Jr. tussen de afleveringen van Tom & Jerry, Taffy, Grizzy & de Lemmings en Mr Bean door, de puzzels en raadsels op te lossen.
Detective Spelen zie je vanaf 2 augustus elke dag om 14:00 uur bij Boomerang!

Baby Looney Tunes
Voor ze grote Looney Tunes-sterren werden, waren ze de Baby Looney Tunes! Half zo groot en twee keer zo lastig voor arme Granny. Bugs, Daffy, Taz, Tweety, Lola en Sylvester zijn bij elkaar, spelen met elkaar, en belanden met elkaar in Looney Tunes-achtige problemen. Je favoriete Looney Tuners in peuterformaat, ze zijn jong en klaar om wat herrie te schoppen!
Bekijk de marathons van je favoriete Baby Looney Tunes vanaf 7 augustus ieder weekend om 12:00 uur bij Boomerang!

Samen met Boomerang vieren we onze 11e verjaardag en geven we een te gek Boomerang Feestpakket weg. In dit pakket zit een Boomerang broodtrommel en strandbal en daarnaast een tas en drinkfles van Tom & Jerry.


Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Boomerang naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 9 augustus 2021

 

written by

2 reacties op Banger Sisters 11 jaar! Win een Boomerang Feestpakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.