Hieperdepiep hoera… Banger Sisters is 13 jaar! En da’s natuurlijk een mooie reden om de hele maand augustus eens flink te feesten én volop te trakteren op de meest mooie prijzen. Bij deze winactie maak je kans op De Quantumdetectives van Theo Barkel & Johan Klein Haneveld. Doe mee en wie weet win jij deze leuke prijs!

De Quantumdetectives – Theo Barkel & Johan Klein Haneveld
Een bijzonder lijk, dat tientallen jaren in de muur van een oud flatgebouw ingemetseld is geweest, zorgt voor veel opschudding als het forensisch instituut een bizarre ontdekking doet.

Najaar 2035. Bouwlieden ontdekken tijdens restauratiewerkzaamheden een lijk, ingemetseld in de muur van een tientallen jaren oud flatgebouw. De politie denkt in de eerste instantie aan maffiapraktijken, totdat de patholoog tijdens de autopsie een heel bijzondere ontdekking doet. Tegelijkertijd vinden er op exact hetzelfde moment storingen plaats in het forensisch instituut, de nieuwe koude fusie centrale van Delft en andere kerncentrales over de gehele wereld. Rechercheur Nadine Sanders staat voor een raadsel.

Ook kans maken op deze leuke prijs?
Stuur een mail met als onderwerp De Quantumdetectives naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 28 augustus 2023

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.