Banger_Sisters_3_jaar_-_winactie_Tante_Betsy

Banger Sisters bestaat vandaag 3 jaar en dat gaan we vieren! Vandaag staat in het teken van winnen, want Banger Sisters trakteert. Deze keer doen we dat samen met www.tantebetsy.com die een cadeaubon van maar liefst € 80, – ter beschikking stelt. Doe mee en win die prijs!

www.tantebetsy.com is een leuke, vrolijke online winkel met dameskleding. De kleding wordt exclusief ontworpen en gemaakt door Tante Betsy. Lief en eigenwijs en een mix van folklore tot retro, de kleding van Tante Betsy straalt zowel vrouwelijkheid als vrolijkheid uit. Haar credo is dan ook Happiness in a dress. Tante Betsy heeft diverse collecties per jaar. Zo komt zij elk seizoen met nieuwe ontwerpen, maar ook tussendoor vind je geregeld wat nieuws. Naast kleding kun je bij www.tantebetsy.com ook terecht voor accessoires en wanneer je iemand een origineel cadeau wil geven heeft Tante Betsy ook diverse cadeaubonnen.

Tante Betsy feliciteert Banger Sisters met haar derde verjaardag en schenkt zo’n leuke cadeaubon ter waarde van maar liefst € 80,- voor ons grote traktatiefeest van vandaag.
De winnaar van deze prijs kan hiermee op www.tantebetsy.com iets moois naar eigen keuze uitzoeken.

Wil jij kans maken om eens lekker te shoppen bij Tante Betsy?
Geef dan antwoord op de volgende vraag:
Uit welke modestad is de unieke Nederlandse designkleding van www.tantebetsy.com afkomstig?

Mail je antwoord voor 7 september 2013 naar winnen@erya.nl
Vergeet niet je naam en adresgegevens te vermelden.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.