Banger_Sisters_3_jaar_-_winactie_Hemd_voor_Hem

Banger Sisters bestaat vandaag 3 jaar en dat gaan we vieren! Vandaag staat in het teken van winnen, want Banger Sisters trakteert. Deze keer doen we dat samen met www.hemdvoorhem.nl die een strijkvrij overhemd ter beschikking stelt. Doe mee en win die prijs!www.hemdvoorhem.nl is een online winkel speciaal voor mannen die op zoek zijn naar kwaliteit. Zo bieden zij een bijzonder ruime keuze overhemden van onder andere de merken OLYMP, Eterna en Seidensticker. Daarnaast vind je bij Hemd voor Hem ook stropdassen, prachtige truien en comfortabele sokken en ondergoed. Hemd voor Hem heeft een uitgebreide collectie met de meest uiteenlopende maten. Speciaal voor mannen met wat langere armen bieden zij bijvoorbeeld overhemden met extra mouwlengte. Bestellen gaat zeer gemakkelijk online en bezorging is bovendien gratis. Ben je op zoek naar een casual outfit van goede kwaliteit, maar toch betaalbaar? Dan ga je natuurlijk naar www.hemdvoorhem.nl

Hemd voor Hem feliciteert Banger Sisters met haar derde verjaardag en schenkt een prachtig strijkvrij overhemd naar keuze voor deze feestelijke windag.
Wil jij kans maken op zo’n mooi strijkvrij overhemd van Hemd voor Hem?
Geef dan antwoord op de volgende vraag:
Naast diverse casual kleding heeft www.hemdvoorhem.nl sinds kort ook iets nieuws in zijn assortiment. Wij willen graag van je weten wat dat precies is.
Mail je antwoord, samen met je naam en adresgegevens, voor 7 september 2013 naar winnen@erya.nl

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.