Banger_Sisters_3_jaar_-_winactie_Tante_Betsy

Op 30 augustus was het feest want Banger Sisters bestond toen 3 jaar en dat hebben we gevierd! De hele dag stond in het teken van winnen, want Banger Sisters trakteert. Dat deden we ook samen met www.tantebetsy.com die een cadeaubon van maar liefst € 80, – ter beschikking stelde. Kijk snel of je hebt gewonnen!

www.tantebetsy.com is een leuke, vrolijke online winkel met dameskleding. De kleding wordt exclusief ontworpen en gemaakt door Tante Betsy. Lief en eigenwijs en een mix van folklore tot retro, de kleding van Tante Betsy straalt zowel vrouwelijkheid als vrolijkheid uit. Haar credo is dan ook Happiness in a dress. Tante Betsy heeft diverse collecties per jaar. Zo komt zij elk seizoen met nieuwe ontwerpen, maar ook tussendoor vind je geregeld wat nieuws. Naast kleding kun je bij www.tantebetsy.com ook terecht voor accessoires en wanneer je iemand een origineel cadeau wil geven heeft Tante Betsy ook diverse cadeaubonnen.

Tante Betsy feliciteerde Banger Sisters met haar derde verjaardag en schonk zo’n leuke cadeaubon ter waarde van maar liefst € 80,- voor ons grote traktatiefeest.
De winnaar van deze prijs kan hiermee op www.tantebetsy.com iets moois naar eigen keuze uitzoeken.

De gelukkige winnaar is:
*Robine Wijgman

Gefeliciteerd, de cadeaubon komt zo snel mogelijk naar je toe!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.