Banger_Sisters_3_jaar_-_winactie_Leuk__Meer

Op 30 augustus was het feest want Banger Sisters bestond toen 3 jaar en dat hebben we gevierd! De hele dag stond in het teken van winnen, want Banger Sisters trakteert. Dat deden we ook samen met Leuk en Meer die maar liefst drie prachtige halskettingen et daar aan een prachtige hanger ter beschikking stelde. Kijk snel of je hebt gewonnen!
Leuk en Meer is een online winkel met de meest uiteenlopende producten voor groot en klein. Van (kraam)cadeautjes, merkkleding voor de allerkleinste, speelgoed en sieraden tot woonaccessoires en allerlei leuke hebbedingetjes toe, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het wel bij Leuk en meer. Daarnaast zijn ze aangesloten bij het Keurmerk van Thuiswinkel.org, dus veilig shoppen is gegarandeerd. Leuk en meer heeft bovendien veel op voorraad, dus je hebt je nieuwste aankoop snel in huis.

Leuk en Meer feliciteerde Banger Sisters met haar derde verjaardag en schenkt de volgende drie lezers van Banger Sisters een prachtige halsketting met daaraan een bijzonder mooie hanger:
*Saskia Olsthoorn
* Nel van Vaalen
* Maaike Houtman

Gefeliciteerd, de prijzen komen zo snel mogelijk naar jullie toe!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.