Banger_Sisters_3_jaar_-_winactie_Hemd_voor_Hem

Op 30 augustus was het feest want Banger Sisters bestond toen 3 jaar en dat hebben we gevierd! De hele dag stond in het teken van winnen, want Banger Sisters trakteert. Dat deden we ook samen met www.hemdvoorhem.nl die een strijkvrij overhemd ter beschikking stelde. Kijk snel of je hebt gewonnen!

www.hemdvoorhem.nl is een online winkel speciaal voor mannen die op zoek zijn naar kwaliteit. Zo bieden zij een bijzonder ruime keuze overhemden van onder andere de merken OLYMP, Eterna en Seidensticker. Daarnaast vind je bij Hemd voor Hem ook stropdassen, prachtige truien en comfortabele sokken en ondergoed. Hemd voor Hem heeft een uitgebreide collectie met de meest uiteenlopende maten. Speciaal voor mannen met wat langere armen bieden zij bijvoorbeeld overhemden met extra mouwlengte. Bestellen gaat zeer gemakkelijk online en bezorging is bovendien gratis. Ben je op zoek naar een casual outfit van goede kwaliteit, maar toch betaalbaar? Dan ga je natuurlijk naar www.hemdvoorhem.nl

Hemd voor Hem feliciteerde Banger Sisters met haar derde verjaardag en schonk een prachtig strijkvrij overhemd naar keuze voor deze feestelijke windag.

De gelukkige winnaar is
*Anita van Son

Gefeliciteerd, de prijs komt zo snel mogelijk naar je toe!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.