Banger_Sisters_3_jaar_-_winactie_Herôme

Op 30 augustus was het feest want Banger Sisters bestond toen 3 jaar en dat hebben we gevierd! De hele dag stond in het teken van winnen, want Banger Sisters trakteert. Dat deden we ook samen met www.herome.com die drie keer één product naar keuze ter beschikking stelde. Kijk snel of je hebt gewonnen!

Herôme is inmiddels zeer bekend onder de lezers van Banger Sisters. Regelmatig mogen we kennismaken met de nieuwste en meest trendy kleuren nagellak van World Inspired Colours en KOH. Daarmee tover je je nagels in een oogwenk om tot hippe blikvangers. Je handen zijn immers je visitekaartje.

Herôme Cosmetics is dé specialist in verzorgingsproducten voor handen, nagels, ogen en voeten. Zij biedt verzorgende, probleemoplossende en ontspannende producten die nakomen wat zij beloven. Herôme Cosmetics is het enige Nederlandse zelfstandige bedrijf dat haar producten zelf ontwikkelt, produceert, distribueert en verkoopt in binnen- en buitenland.

Herôme feliciteerde Banger Sisters met haar derde verjaardag en schonk maar liefst drie keer een product naar keuze, welke je op www.herome.com mocht uitzoeken.

De gelukkige winnaars zijn:
*Ling Gelens
*Petra Roelands
*Nina Mol

Gefeliciteerd, de producten van jullie keuze komen zo snel mogelijk naar jullie toe!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.