31. Banger Sisters 5 jaar! Win een feestelijk cadeaupakket!

Banger Sisters bestaat 5 jaar en dat hebben we de hele maand augustus gevierd!
Deze hele maand stond in het teken van winnen, want Banger Sisters ging trakteren. Uiteraard sloten we deze feestmaand af met een gezellig, feestelijk cadeaupakketje!
Ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Wat een feestmaand, wat een prijzen! En wat een berg reacties hebben we mogen ontvangen. Het is ons wel duidelijk dat jullie, onze lezers, dol zijn op cadeautjes. Helaas komt aan alles een einde, ook aan onze feestmaand. Maar we konden natuurlijk niet afsluiten voordat we een laatste super winactie deden. In deze aller laatste winactie ter ere van onze 5e verjaardag gaven we maar liefst 5 gezellige, feestelijke cadeaupakketjes weg.

Helmaal te gek natuurlijk, maar eh, wat zit er nu eigenlijk precies in zo’n Banger Sisters feestelijke cadeaupakketje? We zetten het graag voor je op een rijtje:

KneippDouchefoam van Kneipp
Ervaar de zachte streling van het foam en geniet van het moment van pure ontspanning. Natuurlijke luxe voor iedereen en voor iedere dag. Kneipp douche foam is makkelijk te doseren en prettig in gebruik. Dit schuim komt tot stand door een speciale technologie door middel van perslucht. Er komt geen drijfgas aan te pas. Een verpakking douche foam is goed voor ongeveer 30-40 x douchen, afhankelijk van de hoeveelheid gel die je op de hand spuit. De douchefoam van Kneipp is er in vijf varianten: Mint Eucalyptus, Lavendel, Patchouli, Morning Kiss en Vijgenmelk Arganolie.
Het is een verrassing welke variant je in het feestelijke cadeaupakketje aantreft. Dat wordt genieten!

brunotti-binana-damesslipper-distantSlippers van Slipperwereld
Zeg je slippers, dan zeg je slipperwereld!, want wat hebben zij een ruime keuze in slippers voor jong en oud. Eerder kon je in deze feestmaand al kans maken op een paar gave slippers van Slipperwereld, maar ook in het feestelijke cadeaupakketje zit een cadeautje van Slipperwereld. In elk pakket zit een paar Brunotti slippers. Er zijn diverse desins van deze slippers, het is een dus een verrassing welke in het cadeaupakketje zitten. Laat de zomer nog maar even duren!

Boerensoep champignon van StruikBoerensoep van Struik
De Boerensoep: een lekkere, goed gevulde soep met grof gesneden groenten in zak. Hij is daarom net even iets anders dan normaal. De soep is lekker voor ieder moment van de dag, zowel tijdens de lunch, als snack of diner. Eet er een lekker stuk ovenvers brood bij en je hebt een heerlijke maaltijd op tafel! Struik Boerensoep is er in drie varianten: Erwten, Tomaat en Champignon.
In het feestelijke cadeaupakketjes zit dan ook de heerlijke Boerensoep Champignon van Struik. Dat wordt smullen!

 

Wilhelmina pepermunt van Fortuin in Hollands blikWilhelmina pepermunt van Fortuin in Hollands blik
Wie kent ze nu niet, de heerlijke Wilhelmina pepermunt van Fortuin. Al langer dan anderhalve eeuw maakt Fortuin het bekendste pepermuntje van ons land. Vaak verpakt in mooie bewaarblikken of leuke cadeaudozen. In het feestelijke cadeaupakketjes vind je dan ook een luxe blik met thema Holland. Uiteraard is dit mooie blik gevuld met 500 gram van de heerlijke Wilhelmina Pepermunt, lekker!

BS pennenTwee originele Banger Sisters pennen
Uiteraard doen wij ook wat leuks in het feestelijke cadeaupakketje. Wij doen in elk pakketje twee originele Banger Sisters pennen en hopen dat je zo nog vaak aan ons denkt én ons trouw blijft bezoeken!

 

Mooi feestelijk cadeaupakketje hé?!
En het goede nieuws is dat we er maar liefst 5 weg gaan geven.
Onderstaande winnaars gefeliciteerd, het Feestelijk Cadeaupakketje is al onderweg naar jullie!

* E. van Zanten
* Maaike uit Apeldoorn
* Familie Bertens
* Gerrit Jansens
* Willy uit Amstelveen

Als laatste een speciaal woordje van dank voor de bedrijven en merken, die alle fantastische winacties ter ere van de 5e verjaardag van Banger Sisters mede mogelijk hebben gemaakt.
Onze dank gaat uit naar Zendee, De Wakkere Muis, A-Film, Celtica Publishing, Kneipp, uitgeverij Macc, uitgeverij Orlando, WTB, lipperwereld, CP Romans, Cinéart, De Vier Windstreken, Herba-Goirle, Crime Compagnie, Menorkinas en Clavis Books.
Natuurlijk bedanken we ook Kneipp, Fortuin, Struik en Slipperwereld voor hun geweldige bijdrage aan ons Feetelijk Cadeaupakketje.
Zonder jullie was de 5e verjaardag van Banger Sisters vast een stuk minder spectaculair geworden.
Dankjewel!

 

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.