9. Banger Sisters 5 jaar! Win een filmpakket met bioskaartjes van de film over Amy Winehouse!.docxBanger Sisters bestaat 5 jaar en dat gaan we de hele maand augustus vieren!
Deze hele maand staat in het teken van winnen, want Banger Sisters gaat trakteren.
Eerder kon je bij ons kans maken op een filmpakket van de film Amy, een prachtige film over de legendarische zangeres Amy Winehouse.
Ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

 

Amy_Poster_70x100.inddAmy
De film Amy vertelt het unieke levensverhaal van zangeres Amy Winehouse vanuit haar eigen perspectief. Met haar fenomenale stem en muzikale talent, behoort zij tot één van de grootste iconen van deze eeuw. Als dé superster van een generatie en een authentieke jazzartiest pur sang, schreef en zong Amy vanuit het diepst van haar hart. Ze gebruikte haar muzikale gave om haar persoonlijke problemen te uiten. De combinatie van haar rauwe eerlijkheid en haar talent resulteerde in enkele van de origineelste en meest bejubelde nummers van deze eeuw, waarvoor zij bekroond werd met zes Grammy Awards. Haar wereldwijde succes had echter ook zijn keerzijde en veroorzaakte een opdringerig en genadeloos mediacircus, dat in combinatie met haar roerige relaties en rock-‘n-roll levensstijl zijn tol begon te eisen. Op 23 juli 2011 overleed Amy Winehouse aan alcoholvergiftiging. Ze was 27 jaar oud.

Deze prachtige film over de legendarische zangeres Amy Winehouse draait vanaf 13 augustus in de bioscoop. Al nieuwsgierig geworden? Bekijk hier dan alvast de trailer.

Ter ere van onze 5e verjaardag mocht Banger Sisters twee lezers blij maken met een geweldig filmpakket. Dit pakket bevat 2 vrijkaartjes voor de film Amy in de bioscoop, een flitsende tas van Amy en een eyeliner van L’oréal.

AMY-8AMY-10SuperLiner_PerfectSlim_Pack_3x

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gefeliciteerd Yvonne van Engelen en Hanneke uit Den Bosch, het filmpakket van Amy komt zo nel mogelijk jullie kant op!

written by

1 reactie op Banger Sisters 5 jaar! Winnaars win een filmpakket mét bioskaartjes van de film over Amy Winehouse!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.