17. Banger Sisters 6 jaar! Win Het wormgat, deel 1 Het bloedverbond van Iris FontijnBanger Sisters bestaat 6 jaar en dat gaan we de hele maand augustus vieren!
Deze hele feestmaand staat in het teken van winnen, want Banger Sisters pakt flink uit. Eerder maakte je kans op de jeugdroman Het wormgat, deel 1 Het bloedverbond van Iris Fontijn Ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Het wormgat, deel 1 Het bloedverbond van Iris FontijnHet wormgat, deel 1 Het bloedverbond – Iris Fontijn
Wat doe je als de tijd plotseling je grootste vijand wordt? Zou jij je staande kunnen houden in een tijd zonder mobieltjes of internet? Waar heel andere wetten gelden en zelfs iets als dagelijks eten niet gegarandeerd is? Elise en haar tweelingbroer Tim vinden een gewonde man die beweert net terug te zijn uit het verleden. Hij vertelt hoe hij door de tijd gereisd is en enthousiast haalt de tweeling hun vrienden Merel en Jim over om gezamenlijk ook een poging te wagen. Het lijkt een onschuldig avontuur, zo aan het begin van hun schoolvakantie, maar vooral Merel zit het helemaal niet lekker… In Het bloedverbond, het spannende eerste deel in de trilogie Het wormgat van Iris Fontijn, belanden vier jongeren in een werkelijkheid die de hedendaagse mens ontgaat.

Gefeliciteerd Jacobaan Vermonden, Het wormgat, deel 1 Het bloedverbond van Iris Fontijn komt jouw kant op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.